.

.

Turnat prin injecție de plastic carenaj kit pentru Kawasaki ZX12R 02 03 04 verde carenajele ZX12R 2002-2004 (+ capac) TY14

Turnat prin injecție de plastic carenaj kit pentru Kawasaki ZX12R 02 03 04 verde carenajele ZX12R 2002-2004 (+ capac) TY14

RON 1509.00
RON 1640.00
-8 %

În stoc
En la tienda


Bine ați venit la nostru Aliexpress magazin!
Descriere produs potrivit pentru : Pentru ZX12 R 2002-2004 An modelul de Culoare : Aftermarket personalizat pictat, default aceeași ca în poză. Stare : nou aftermarket non-piese OEM și găuri pre-foraj Material : mucegai Injecție de Înaltă calitate ABS plastic
Imagini De Produs
Procesul de fabricație pentru producerea de
Transport
1) Societățile De Transport Maritim :
Ne-suport transport prin"EMS" Sau "e-EMS",vă rugăm să vă lăsați codul poștal și numărul de telefon la comanda. pentru transport în condiții de siguranță.
Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.
2)timp de transport maritim :
De obicei, elementul va fi expediat după 7 zile lucrătoare de plată compensate data.
Deci total nevoie de 21 de zile ( trei săptămâni de la locul de comandă a sosit ușa ta) .
Cumpărătorii Internaționale - Vă Rugăm Să Rețineți :
1). Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.(Aceste țări nu au nevoie să plătească orice taxe : statele UNITE ale americii,Canada,Australia,Noua Zeelandă ,Rusia, Ukrian, Belarus..
2). Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
3). Vă rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.Telefon pentru expres internațional de transport maritim.
4). Cumpărătorilor Informații :
Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile,la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Abou element
Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră.
Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE.
Client Satisfăcătoare
1. Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Numele Modelului:
QTY014
Tip De Material:
Plastic ABS
Motobike Face:
Kawasaki
Element De Lungime:
26inch
Înălțime Element:
20inch
Articol Greutate:
8.4kg
Nume De Brand:
MidDale
Lățime Produs:
22inch

Poate îți place și tu