.

.

În aer liber Tactice MOLLE Sac Paramedic Medic de Prim Ajutor Pungă Pungă de Urgență Kit de Tratament în aer liber Pachet 2017

În aer liber Tactice MOLLE Sac Paramedic Medic de Prim Ajutor Pungă Pungă de Urgență Kit de Tratament în aer liber Pachet 2017

RON 36.00
RON 47.84
-25 %

În stoc
En la tienda


În aer liber Tactice MOLLE Sac Paramedic Medic de Prim Ajutor Pungă Pungă de Urgență Kit de Tratament în aer liber Pack
Caracteristici : Material : 1000 D nailon, domeniul de aplicare al MOLLE tactice pachet, articole de toaletă, piscină truse medicale Dimensiuni : 14*20*8 cm Pachetul include : 1 * Prim Ajutor, Sac de Transport :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,borderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.
FAQ :
1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?
Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.
2. Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine.
3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?
Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).
4. Poți să declare valoare mai mica?
Da, de obicei, vom declara $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc). Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.
5. Eu sunt un re - vânzător,aș dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?
Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

Caracteristici cheie

Funcția:
Medic De Prim Ajutor
Gen:
Unisex
Rucsacuri De Tip:
Softback
Material:
Nailon
Numărul De Model:
Primul Ajutor Pungă Sac
Husa De Ploaie:
No
Nume De Brand:
CQC

Poate îți place și tu