.

.

De înaltă calitate Pentru LeEco Letv One X600 X608 Le 1 Camera din Spate de Sticlă test bun

De înaltă calitate Pentru LeEco Letv One X600 X608 Le 1 Camera din Spate de Sticlă test bun

RON 38.00
RON 39.96
-5 %

În stoc
En la tienda


De înaltă calitate Pentru Le Eco Letv One X600 X608 Le 1 Camera din Spate de Sticlă Transport Gratuit
Caracteristici : 1. Produse Detaliu s : de Înaltă calitate Pentru Le Eco Letv One X600 X608 Le 1 Camera din Spate de Sticlă Transport Gratuit 2. Control de calitate : Fiecare părți testat cu instrumente speciale sau placi principale înainte de livrare pentru a se asigura de lucru. 3. Ambalare : Toate Piese de Schimb Telefon Mobil Ambalate în saci anti-static cu cutie de spumă pentru a asigura siguranța în transport. 4. Livrare în 2 zile lucrătoare după confirmarea de plată. 5. Excelent după-servicii de vânzare. oferim 3 luni garantie; 6, Informații : Vom împărtăși cele mai recente informații de piese de schimb telefon mobil în piața Chineză cu toți clienții noștri. Observație : 1. Odată sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ. 2. Suntem furnizor profesionist , TOATE produsele Testate de lucru înainte de a trimite, vă Rugăm să NU INSTALAȚI înainte de Testare. Dacă Produsul deteriorat după Instalare . Noi nu suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu. 3. DACĂ sunteți mulțumit cu produsele după testare. ATUNCI s-ar putea instala pe telefon. 4. Dacă aveți orice întrebări sau nu mulțumit cu produsele noastre, Contactați-ne în termen de 3 zile după ce ați primit produsele,Sau ne va trata ca produsele primite în stare bună și funcționează bine așa cum este descris. 5 . DACĂ LCD Deja Instalat și de a găsi unele problemă. Vă rugăm să ne trimiteți înapoi în termen de 3 zile . Tehnicianul nostru va testa pe deplin. dacă ecranul LCD NU este rupt sau deteriorat ,va Vom trimite înlocuitor ( taxa De returnare vor fi suportate de tine, Vom plăti taxa de transport pentru retrimiterea. ) NOTĂ : Despre Valoarea Declarată în vamă, putem face în conformitate cu cerința clienților, dar noi NU suntem responsabili pentru orice probleme vamale din țara de destinație, pentru că a Greșit cu Valoare Declarată. Transport :
Ne va fi capabil de a obține le-a expediat prin DHL, EMS, hong kong AIR Mail, la alegerea ta. Sau putem să-ți oferim cea mai economică și mai sigură metodă de transport maritim. Scopul nostru este de a obține comanda ajunge la tine în cel mai bun mod doriți.
DHL în mod normal durează 3-5 zile pentru a ajunge la tine.
EMS în mod normal ajunge la tine în 7-15 zile.
China par avion, epacket ajunge în mod normal la nivel mondial în 15-35 zile .
Feedback-ul :
1. Este foarte important pentru tine pentru a verifica eventualele mesaje în e-mail sau în Aliexpress pentru primele trei zile de la plată, pentru că nu este foarte probabil, de informații, care este în așteptare pentru tine de a răspunde, în scopul de a evita întârzierea trimiterii pachetului.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
Pentru LeEco Letv One X600 X608 Le 1
Nume De Brand:
Ivibrate
Compatibil Marca:
Sony-Ericsson
Sytle:
Camera Din Spate De Sticlă
Numărul De Model:
Pentru LeEco Letv One X600 X608 Le 1
Pentru:
Camera Din Spate De Sticlă
Locul de Origine:
Guangdong,China(Continentală)
calitate:
De înaltă calitate
Modul compatibil:
Pentru LeEco Letv One X600 X608 Le 1
Stoc:
Au
test ok înainte de expediere:
Testat unul câte unul
Rezistent la apa:
No

Poate îți place și tu