.

.

DEFUTE Original și Autentic Diesel Injector Duza DLLA 148 PN 306 105017-3060 9432612773 NP-DLLA148PN306

DEFUTE Original și Autentic Diesel Injector Duza DLLA 148 PN 306 105017-3060 9432612773 NP-DLLA148PN306

RON 74.00
RON 80.00
-7 %

În stoc
En la tienda

Afișare produs
Compania introducerea
Guangdong shenzhen Jill pompa duza co., LTD. Este o colecție de avansate de echipamente și tehnologie profesională ca una dintre întreprinderi bine-cunoscut.Compania componente principale cercetare și dezvoltare de produs producția de diesel cu sistem common rail, companiile care se bazează pe bun regionale poziția geografică avantaj, pentru a realiza în timp util a înțelege dinamica pieței, schimbare și inovare, este angajat la prim-planul de dezvoltare a industriei, cu toată inima mea.
Compania este situat în longgang district, shenzhen city, provincia guangdong, transportul este convenabil, maritim, aerian și confortul.
Enterprise importate toate tipurile de high-end, sofisticate, de ultimă oră avansate de producție și echipamente de testare, toate tipurile de bine echipate și forță puternică tehnică.
Compania a internaționale avansate de prelucrare echipamente, pe numele de nivel de clasă mondială de înaltă eficiență, echipamente de inalta precizie, și, de asemenea, a introdus limba germană profesionale, tehnologice, de producție și toate adopte standard internațional, pentru a forma o adevărată putere, emisii reduse, de înaltă precizie, multe soiuri, în loc de import și de export-orientate spre dezvoltarea caracteristicilor, utilizarea de tehnologii avansate și producție perfectă echipamente de proces, produs de performanță și de încredere, și sunt conforme cu cerințele naționale de emisie reglementări, inclusiv cele trei, patru și common rail combustibil, piese și componente standard, foarte mult a satisface cererea de pe piață, atât acasă, cât și în străinătate, și oferă accesorii piața de acasă și în străinătate cu opțiuni excelente.
Compania fierbinte perna bun venit vechi și noi ieftine în străinătate pentru a vizita compania mea de orientare, vom folosi aspect nou să coopereze cu tine și de a crea un viitor strălucit.
Introducere marca
Vanzarile companiei "DEFUTE" de brand, se angajează să construiască un internațională de brand bine-cunoscut, a devenit un common rail sistem de combustibil piese profesionale de producători și distribuitori, produsele companiei prin control strict, pentru a se asigura că produsele noastre sunt 100% calificat, calitate ajuns la standardele internaționale de calitate.
Serviciile noastre
Avem profesioniști de vânzări, service și a personalului tehnic, șapte zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, gata să vă ofere cu vânzare, post-vânzare, produse alimentare și feedback-ul de informații "patru servicii integrate"
Jill pompa duza întreaga lume, stabilit de vânzări și de servicii de rețea pentru a oferi clienților din întreaga înaltă calitate, extrem de eficient, convenabil și rapid service, garanție în procesul de cumpărături și de a folosi produse bucurați-vă de un sejur relaxat și fericit.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
DEFUTE

Poate îți place și tu