.

.

100BUC AUCAS FTP Ecranat Cat6 RJ45 Cuplaj Keystone Ethernet Splitter Network Extender Adaptor conexiuni Aliaj de Zinc

100BUC AUCAS FTP Ecranat Cat6 RJ45 Cuplaj Keystone Ethernet Splitter Network Extender Adaptor conexiuni Aliaj de Zinc

RON 1052.00

În stoc
En la tienda

100 BUC AUCAS FTP Ecranat Cat6 RJ45 Cuplaj Ethernet Splitter Rețea Cuplaj de Adaptor conexiuni Aliaj de Zinc
Plata :
1. Acceptam Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Transport :
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, va dura 7 - 30 bussiness zile ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
2. Unele produse cu baterie sau bluetooth,poate fi returnat de către autoritățile Vamale,și apoi trebuie să fie re-expediate,așa că va dura un timp mai lung,vă rugăm să fie pacient.
3 . Dacă doriți să utilizați alte express, cum ar fi UPS,DHL,FEDEX,EMS. vă rugăm să lăsați un mesaj sau chat cu noi on-line. Va vom oferi preturi competitive.
4 . Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
După-vânzare de servicii g de garantare :
1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru. Apoi va pot încerca noastre cele mai bune pentru a slove problema.
2 Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
3 Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Genul tau feedback-ul, de asemenea, va fi extrem de appreaciated.

Caracteristici cheie

Lungime cablu:
100buc
Nume De Brand:
Aucas
Pachet:
Da
Tip:
Cablu Adaptor
Numărul De Model:
ACLK61FPZA
Produse De Stare:
Stoc

Poate îți place și tu