.

.

Producător direct felicitare de Crăciun de crăciun felicitare de Craciun felicitare de Anul Nou LOGO-ul personalizat

Producător direct felicitare de Crăciun de crăciun felicitare de Craciun felicitare de Anul Nou LOGO-ul personalizat

RON 105.60

În stoc
En la tienda

Textura de material de hârtie Proces Tehnologie Laser și Prelucrarea manuală personalizare da brand Shanghai categoria Arhitectura procesul de Fabricație de Trei-dimensional de hârtie Agățat în formă de Masă Făcându-metoda Semi manuale și semi mecanice Locul de Origine Zhejiang Imprimare LOGO-ul Sigur Dacă brevetul alimentare nu Fie la import nu dimensiuni 13*16
Trimite un cadou special, o surpriză pentru cei care dor.
Trei-dimensional hârtie felicitari, cadouri speciale, special pentru tine.
Festive, Craciun, ziua de nastere...
De asemenea, nu se poate mai puțin, înregistra fiecare moment fericit.
Origami tessellations cărți, o combinatie perfecta de modern de înaltă precizie cu laser gravură și contemporană și concis, forma 3 D pauze prin anterioară carduri tradiționale, print-o simplă combinație de modern tinerilor preferate. În ultimii ani, trei dimensional felicitari popular în Europa și America
O iubire, o amintire, o eternitate,
Jinhua city Shanghai Arts & Crafts Co., Ltd. este un set proiectarea, dezvoltarea, producția și vânzările de laser integrat tehnologia de fabrica de produse. Fabrica înființat în lume cel mai mare de mărfuri mici de teren, China - Yiwu. Are o echipa de design profesional pentru a dezvolta noi produse, pentru a satisface nevoile pieței. Sperăm că exercitarea de integritate și inovație pentru a crea în viitor impreuna cu tine!
Fabrica de produse din hârtie pentru activitatea principală, principalele categorii de produse include : cadouri artizanat, cutie de bomboane, tort în jurul marginilor, cupa carduri, carduri de membru și alte. Compania Alibaba ca platformă principală, linia angajează, de asemenea, diverse laser produse de tehnologie în comerțul exterior comenzi.
Am fost aderarea la "calitate a vieții, bazată pe reputație, de eficiență și de supraviețuire", "comanda de la tine, restul dintre noi de a face" este scopul serviciilor companiei!! În această fabrică sincer bun venit interne și externe comerțul cu colegii pentru a vizita compania noastră pentru a vizita ghid, negocieri de afaceri, să se alăture mâinile în crearea unui viitor mai bun.

Caracteristici cheie

Model:
Pliere Tip
Stil:
Alte
vacanta:
Alte
Muzica:
No

Poate îți place și tu