.

.

500PCS/Lot PVC cu Bandă Magnetică Gol Card

500PCS/Lot PVC cu Bandă Magnetică Gol Card

RON 672.00

În stoc
En la tienda


Caracteristică :
Cardul Magnetic este cel mai consumat și cel mai popular card, confectionat din material PVC. Dimensiunea internațională standard (86 * 54 * 0.76 mm).Withing delicate outlook și netede, ea are o mulțime de funcții în numerar stocarea, control acces, calitatea de membru de identificare.La Magneci Card aplicate pe scară largă în diverse domenii, precum cel bancar, telecomunicații, transporturi, afaceri, titluri de valoare, supermarket-uri, hoteluri, saloane de infrumusetare, farmacii, spitale, sala de fitness, fotografie, ochelari, restaurante și în alte domenii.
1. Cu Hi Co III-Track Bandă Magnetică.
2. Grafic poate fi imprimarea pe ambele fețe ale Cardului suprafață de
3. toate sublimare PVC Imprimante de Carduri.
4. 50 de bucăți în 1 pachet.
5. Dimensiune : 85mm (Lățime) x despre 54mm (Înălțime) x 760 microni / 30mil (Gros).
6. (Același standard ISO Cardului de Credit.)
7.Temperatura De Lucru : 0-40(Grad)
8.De Stocare a datelor : Perioada de Aproximativ zece ani
9.Cale magnetică : Track 1, 2 și 3
Observație : Aceste Cărți nu se poate imprima pe Imprimante Inkjet, masini de transfer de căldură,
doar pentru imprimarea pe sublimare PVC Imprimante de Carduri.
Aplicații : Întreprinderi, banca, de trafic, de asigurare, super de marketing, parcare, scoala, biblioteca de management. Control acces, etc.
Pentru comanda în vrac,vă rugăm să contactați cu noi,multumesc.
Politica de plata modalitate de Plată : Escrow. Vă rugăm să plătească bani în termen de 3 zile după licitație s-a încheiat. Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale și impozitele aferente. 24 de ore de tehnician suport și servicii on-line,urmați Îndeaproape de până la încărcături până când a sosit.
Pentru transport : transport maritim Noastre tarifele includ costurile de transport, manipulare, ambalare și legate de costurile forței de muncă. În statele UNITE ale americii,Vom folosi Epacket de transport maritim,este nevoie de aproximativ 5~15 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii.Toate celelalte element va fi expediat prin poșta aeriană post în termen de 3 zile lucrătoare, Este nevoie de aproximativ 8-19 zile lucratoare (CA, AU, marea BRITANIE, UE). altă țară 15-35 zile lucrătoare. Toate elementele vor fi livrate să cumpere'adresa s în ordine.dacă aveți nevoie pentru a navei la altă adresă,vă rugăm să contactați cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
Yongkaida
Numărul De Model:
Banda Magnetica Gol Card
Dimensiuni:
85.5x54x0.80 0,04 mm

Poate îți place și tu