.

.

Q50 Copii de Siguranță Monitorizare GPS Portabil Inteligent Ceas Telefon Tracker Ceas de mânã Copil Versiunea în limba engleză 2G SIM

Q50 Copii de Siguranță Monitorizare GPS Portabil Inteligent Ceas Telefon Tracker Ceas de mânã Copil Versiunea în limba engleză 2G SIM

RON 22.00
RON 34.20
-36 %

În stoc
En la tienda

Nu ne acordă nici o factura, nici o reclama, nici logo-ul de pe pachet, Ca ne respectam fiecare client de confidențialitate și de sprijin Picătură de Transport maritim . Susținem plata Pay Pal,acest lucru este nostru Pay Pal ID : D8 Z5 BYDX2 W33 G Noi avem propria noastră fabrică,am putea oferi o mai bună și prețul cu ridicata daca comandati mai mult. Vom testa element de bine înainte de a se îmbarca,ambalaj-l în pachet bun și nava-le imediat după ce ați plăti plata. Dacă aveți orice comentarii,pls contactati-ne la orice moment,vom face noastre cele mai bune pentru a satisface orice cerințe. Călduros bun venit pentru a vizita magazinul nostru,mai surpriză și șansele sunt în așteptare pentru tine :
Copii inteligente Ceas cu GPS Copil Ceas G36 Q50 GSM GPRS Localizator GPS Tracker Anti-a Pierdut Smartwatch Copil de Paza pentru i OS Android Note :
1. App (Se Tracker) este necesar un sistem android (os 3.0 sau mai sus), ios telefon (ios 6.0 sau mai sus)
2. Salvarea numerelor de telefon în Se Tracker setarea App's telefon, copiii pot răspunde și de a primi apeluri , dar atunci când salvat în contacte, copiii pot receinve apeluri, poate 't face apeluri!
* Acest lucru este Ceas Inteligent q50 nu numai copiii's sigur postion funcție, dar au, de asemenea, comune brățară inteligent's funcției, cum ar fi sport de monitorizare, de dormit de monitorizare și alarme. De coure, Siguranța este pe primul plan, mai ales pentru copii. Ca un copii de Siguranță ceas inteligent, are GPS și LBS dublu locație pentru poziția corectă. Este, de asemenea, un procesor quad band GSM (850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz) telefon deblocat, care poate fi folosit oriunde, peste tot în lume. Lipirea într-o cartelă SIM 2 G si poti apela la încheietura mâinii.
* Pentru a putea folosi mai bine, vom dezvolta o APLICAȚIE unic : Se Tracker să aibă grijă de copii. Puteți seta SOS/Familie numărul, persoane de Contact, numere de Telefon în APLICAȚIA, care evita străin solicită să yoru copil. Între timp, Geofence, Vocea de monitorizare, alertă Mesaj, Istoria rută etc. care să te cunosc mai bine copilului tau.
* Să trăiască mai fericiți și relaxați-vă viața, cumpara-l pentru copiii tăi sau prieneti', relativ's copii. L's placerea noastra de a ajuta în condiții de siguranță și de sănătate, de viață.
Caracteristici Principale :
1. Locație Exactă
Vom folosi GPS și LBS dublu locație pentru poziția corectă.
2. În Condiții De Siguranță Apeluri Primite
o. După setarea SOS/Familie numărul, persoane de Contact, numere de Telefon în APLICAȚIA, copiii se pot doar primi apeluri de la stabilirea numere.

Caracteristici cheie

culoare:
Roșu
Dimensiune:
English Screen, Russian Screen
Funcția:
Calendar Permanent,Răspunde La Apel,Busola,Calendar,Saptamana,Iluminat,Apel,Noctilucent,Numărătoarea Inversă,Timp Lume
Banda Detasabila:
No
Descarcă APP Disponibile:
No
Stil:
Drăguț
material de trupa :
Gel De Siliciu
sistemul:
android wear
Baterie Detasabila:
No
Carcasa Din Material:
Cauciuc
Modul De Rețea:
Nici unul
Mai Multe Cadrane:
No
Limba:
Rusă,Engleză
Dimensiunea Ecranului:
XX
Rezoluție:
XX
ROM:
PROCESOR Producător:
Mediatek
Nume De Brand:
Dehyaton
grad impermeabil:
nu rezistent la apa
PROCESOR Model:
XX
Mișcarea de tip:
Electronice
Forma Ecranului:
Runda
gps:
No
Cartela SIM Disponibil:
No
RAM:
Compatibilitate:
Toate Compatibile
Cerere Grupă De Vârstă:
Copil
Mecanism:
No
Tip:
Pe Încheietura Mâinii
Camera din spate:
2MP
Capacitatea Bateriei:

Poate îți place și tu