.

.

Statele UNITE ale americii Spec 3 Straturi LP Chitara Pickguard Zero Placa se Potriveste Pentru Gibson Les Paul

Statele UNITE ale americii Spec 3 Straturi LP Chitara Pickguard Zero Placa se Potriveste Pentru Gibson Les Paul

RON 19.00
RON 21.32
-11 %

În stoc
En la tienda


Culoare : diverse culori (Pickguard este acoperit de plastic, folie de protectie)
Două Orificiile pentru șuruburi Distanța : despre 138mm
Gât de Preluare spațiu latime : aproximativ 45mm
Podul de Preluare spațiu latime : aproximativ 45mm
Spațiul dintre două Camionete : aproximativ 59,5 mm
Acest pickguard poate potrivi cele mai multe statele UNITE ale americii Gibson Les Paul perfect fără găurire (vă rugăm să ne e-mail pentru a obține un desen, fotografie, dacă aveți nevoie pentru a confirma dimensiune ), dar nu Acest Les Paul; Dacă aveți o Acest Les Paul, puteți vizita magazinul nostru de a comanda dimensiunea corectă pickguards la alte anunturi.
Nu Suport Inclus
1x LP Pickguard
Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile de la licitații s-a încheiat. va vom trimite cât mai curând posibil după ce ați plătit.
Putem livra in 2 zile lucratoare . Cele mai multe dintre produsele noastre sunt expediate prin obișnuite economiei Aer Post fără o referință de urmărire, dacă doriți să adăugați o referință de urmărire la pachet, suplimentare de $4.00 vor fi necesare pentru transport. Vă rugăm să acorde o atenție mult la acest termen înainte de a cumpăra.
Nu vom accepta combina transportul maritim. Dacă doriți să solicitați pentru en-gros de oferta, va rugam sa ne contactati pentru a confirma taxele de transport maritim în primul rând.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător modelului responsabilitate. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Ne va livra la adresa pe care ați introdus în timpul procesului de verificare, mai degrabă decât de Pay Pal adresa de livrare.
Acesta este un post internațional de la China la nivel Mondial.Timpul normal de livrare este de aproximativ 10-20 de zile lucrătoare de la Statele Unite și 15-25 zile lucratoare de la alte țări, vă rugăm să generoase înțelege asta.
Verificați comanda imediat ce le primesc. Toate cererile (deteriorate, lipsă sau greșite de itemi) trebuie să fie depusă în termen de 7 zile de la data primirea acestora.
Defecte Ordine :
Dacă pentru tine a primit un producător este defect, vă rugăm să e-mail-ne fotografii de elementul defect imediat. Avem nevoie de tine pentru a trimite înapoi o parte defecte înainte de a ne livra un înlocuitor. De indata ce vom primi o parte defecte și de a inspecta-l, vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.
Deteriorat în Tranzit :
Verificați pachetul(e) înainte de a accepta.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
Pickguard
Nume De Brand:
KAISH
Tip:
Pickguard

Poate îți place și tu