.

.

Lungime cablu copil și pedicatric clip spo2 senzor pentru mindray MEC1000,PM9000

Lungime cablu copil și pedicatric clip spo2 senzor pentru mindray MEC1000,PM9000

RON 55.20

În stoc
En la tienda


Relativă recomanda produse :
Lungime cablu copil și pedicatric clip spo2 senzor pentru mindray MEC1000,PM9000 Memento : când selectați spo2 senzor, vă rugăm să verificați cu atenție mai jos punct : 1) în cazul în care conectorul este foarte compatibil cu paitent monitor,cum ar fi 5pin sau 6pini. 2) dacă există diferite spo2 moudle pentru un același tip de monitor pacient, cum ar fi populare spo2 moudle ca nellcor, massimo, și așa mai departe. 3)dacă senzorul este folosit pentru dreptul de oameni, cum ar fi pentru adult sau nou-născutului. 4) dacă aveți un scop special, vă rog să mă anunțați, vom încerca să oferim cele mai profesionale servicii și instruire. Shenzhen EMS VIAȚA Technology Co., LTD, ca pionier și de top din lume cercetător și proiectant De SPO2 Senzor, toate SPO2 senzori cu caracteristici de capacitatea de perfuzie scăzută index (PI detectare, S pecial de calitate sistem de control asigura nici degumare și off-primăvară defecte în timpul lungă perioadă de timp Ne-ing . Între timp, mai potrivite SPO2 Senzor de produse poate fi dezvoltată pe baza mediului de lucru și funcționării la cerințele de dispozitive, care va spori dvs. de dispozitive mai profesa - siona l , mai distinctive . Cele mai multe caracteristici ale EMS VIAȚĂ sunt creditate la conceptele de concentrându-se pe profesional, simplu , Ușor și eficient produse , care să ne facă mai multe restante medicale depuse. Caracteristică :
1. TPU polimer sârmă piele, toleranță la temperaturi ridicate, coroziune-rezistent, convenabil pentru temperatură ridicată și dezinfectare cu alcool.
2 . Strans de compactare de exterior aliaj scut pentru a preveni fiziologice semnale De deranjant.
3. Calitate LED-uri chip pentru a asigura o utilizare lungă perioadă de timp și accuraccy.
3 . Conformitate cu : ISO EN9919-2005,ISO10993-1,5,10 : 2003 E Mai mult de selecție pentru diferite pacient și diferite părți a corpului :
1.Adult AWT caz degetul clip
2.Adult NK caz degetul clip
3.Adult DL caz degetul clip
4.Adult silicon moale moale degetului
5.Pediatrie silicon moale degetului
6.Nou-născut silicon moale degetului
7.Nou-născut de silicon folie
8.Pediatrie degetul clip
9.Adult ureche clip
10.Pediatrie ureche clip
11.Y-tip senzor
12.De unică folosință senzor SPO2 pentru adulți,pediatria,nou-născutului.

Caracteristici cheie

Material:
Plastic
Dimensiune:
L=2.5m
Funcția:
compatibil pentru mindray MEC1000,PM9000
Numărul De Model:
ES-LC013-01

Poate îți place și tu