.

.

Una Bucata Pușcă Domenii de Montare Dublu Inel se potrivește 21.2 mm Șină de Culoare Neagra gs24-0194

Una Bucata Pușcă Domenii de Montare Dublu Inel se potrivește 21.2 mm Șină de Culoare Neagra gs24-0194

RON 62.00
RON 71.00
-13 %

În stoc
En la tienda


Cumparatorul Observa :
Dacă doriți cantități mari din aceste elemente pls contactati-ne pentru un preț en-gros,ne poate da mai bun pret pentru Disc trebuie să ții seama.
Nu putem trimite baterie in pachet pentru post nou regula de a nu permite navei cu baterie,y cooperarea noastră va fi foarte apreciat.
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă va verifica în mod constant și răspunde asap.Vă mulțumesc foarte mult și o zi fericită!
Una Bucata Pușcă Domenii de Montare Dublu Inel se potrivește 21.2 mm Șină de Culoare Neagra gs24-0194
Pușcă Domenii de montare,inel Dublu,Arma munte, vedere Vânătoare de montare Material : 6063 Finisaj din aluminiu & Acoperire : oxidarea Anodică Culoare : Negru Lungime : 150 mm Latime : 45.5 mm inaltimea centrelor : 39mm Greutate : 219g Impact : 800 G de Zece mii de ori, Diametru : 25.4 mm-30mm Feroviar : 21.2 mm Torsiune de șuruburi : 15-17.ÎN/KG de Torsiune de chei : 25-28.ÎN/KG mod de Prindere : Comuna demontare Accesorii : Cheie x1 Cutie x1 notă : Toate elementele noastre nu oferă bateriei,este doar pentru referință.
Dacă doriți să cumpere mai multe elemente tactice, puteți să faceți clic pe listarea de mai jos :
Transport Datorate de transport Reglementări : TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat Înainte De Nava. Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare. În mod normal navei în marea BRITANIE,SUA,Australia de epacket serviciu.în alte țări, va fi livrat prin China Post Air Mail. Epacket serviciu(7~15working zile);China Post Air Mail(20-40 zile lucrătoare) (primirea de timp poate fi diferit ca urmare a vămuire timp în diferite țări). Nu suntem responsabili pentru orice personalizate impozitare, dacă este cazul în unele țări.(Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări) Această livrare aranjament este exclusiv noastre Publice de Vacanță. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.
De plată Toate plățile ar trebui să fie finalizate în termen de o săptămână după licitare. Dacă aveți nevoie de mai mult timp, vă rugăm să ne spuneți potențial de timp pentru plată
Contactați-ne-Am de lucru de 5 zile (de luni până BRAD 8 : 30 AM-6 : 00 PM EST ) - o săptămână.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
gs24-0194
Ghid Lungime:
10/25cm
Nume De Brand:
canis latrans
Ghid Tip:
o bucată de montare domeniul de aplicare
Lungime:
150mm
Lățime:
45.5mm
Centrul De Înălțime:
39mm
impactul:
800G de Zece mii de ori
Diametru:
25,4 mm-30mm
feroviar:
21.2 mm
Material:
Aluminiu 6063

Poate îți place și tu