.

.

Maxiscan MaxiSYS Pro MS908P Instrument de Diagnosticare si Programare ECU Scanner cu J2534 cutie de Inspecție Camera MV105 ca cadou

Maxiscan MaxiSYS Pro MS908P Instrument de Diagnosticare si Programare ECU Scanner cu J2534 cutie de Inspecție Camera MV105 ca cadou

RON 9000.00

În stoc
En la tienda


Maxiscan Maxi SYS Pro MS908 P Instrument de Diagnosticare /Cititor de Cod de Tester și Programator 100% Original cu Bluetooth și WIFI J2534 cutie etc.
Maxiscan Maxi Sys Pro Proiectat cu diagnosticare ADN Maxiscan familie, Maxi Sys este construit pentru a oferi mai multe din calitățile prestigiu Maxi DAS DS708 cu ușurința extremă de utilizare și diagnosticare puternic de performanță. Cu toate acestea Maxi Sys a evoluat dincolo de capacitățile originale. Utilizarea unui A9 quad-core 1.40 GHz care oferă o creștere cu 50% a vitezei față de produsele concurente, un 9.7" ecran LED cu o rezoluție de 1.024 x 768 ecran tactil capacitiv, revoluționarul multitask-capabil Sistemul de Operare Android, combinat cu cea mai bună acoperire posibilă a OE-nivel de diagnosticare, Maxi Sys este perfect diagnostic soluție pentru magazine și tehnicieni care cererea de neegalat tehnologie inteligentă și inteligent reparații.
Maxi SYS Pro Maxi SYS Pro include J-2534 reprogramarea cutie și speciale Maxi SYS Pro software-ul necesar pentru magazine și tehnicieni care au nevoie de un diagnostic complet sistem capabil de a primi chiar și cele mai complicate si solicitante sarcini. Maxi SYS Pro vine cu toate necesare adaptoare pentru 1996 si mai noi vehicule, software pentru piața Internă, Asiatice & Europene vehicule (J-2534 producător actualizări vândut separat) si cablurile necesare pentru a obține locuri de muncă făcut, precum și un an de actualizări GRATUITE.
Caracteristici avansate de acest Scaner de Diagnosticare Sistem Extins de Acoperire : Funcționează pe peste 80 de interne americane, Asiatice și Europene și modele. Nivel înalt de Configurare : Cuprinzătoare OE-Nivel de diagnosticare și servicii, avansate ECU codificare și de programare pentru pro tools. Auto-Vin Tehnologie : Smart Auto VIN tehnologie pentru rapid și precis de identificare a vehiculelor într-o singură atingere pentru a scana Ecu, să dobândească informații vehicul și a alerga de diagnosticare pe anumite sisteme. Superioare Diagnostice și Analiză : Echipat cu capacitățile complete de grafic de date live, teste de acționare, adaptări, de potrivire și de ECU informațiile DTC Definiție : Afișare cod de eroare descriere și date valorile asociate cu specific cod de eroare la momentul în care a avut loc. Ușor de Imprimare : Imprimare de date prin intermediul Windows bazate pe PC sau Imprimantă Wi-Fi Opțional Add-on-uri Compatibilitate : Maxi Scope Osciloscop gata instalat cu Maxi Scope app ( MP408 ); Inspecția Video Camera gata cu Digital instalat app de Inspecție. Profesionale în TOATE Sistemele Diagnostice 1.

Caracteristici cheie

Limba:
Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană, Rusă, Germană, Poloneză, Olandeză, Portugheză, Japoneză, Suedeză, Coreea De
Lățime Produs:
35cm
Versiune Software:
cele mai noi
Caracteristici Speciale:
Wifi,Bluetooth
Articol Greutate:
12kg
Versiune Hardware:
MS908P
Tensiune:
12 V (9-24 V)
Nume De Brand:
Maxiscan
Înălțime Element:
25cm
Element De Lungime:
45cm
Tip De Element:
Engine Analyzer
Tip De Material:
Plastic
Numele Modelului:
maxisys pro ms908p
Extern De Certificare De Testare:
CE
Electronice:
Da
putere:
6.5 W

Poate îți place și tu