.

.

Dental Lab Echipamente Instrument Tub Dublu Dentare Gaz Lumina Arzător Bunsen pentru laboratoare Dentare

Dental Lab Echipamente Instrument Tub Dublu Dentare Gaz Lumina Arzător Bunsen pentru laboratoare Dentare

RON 119.80

În stoc
En la tienda


[Articol]
Dublu-Tub De Gaze Lumina
[Descriere] 1.Acest model se Potriveste pentru butelii de Gaz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. Cu certificat CE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. Se poate roti 30 de grade liber la stânga sau la dreapta. Aceasta funcționează bine atât pentru stângaci și dreptaci.!!!!!!!! 4. Surcele de Tub și de Lucru de lucru Tub separat. Ambele au propriul lor sistem de control.Ea face acest gaz lumina economisi energie și cu un singur tub și dublu-tub funcția. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5. Distins sistem de control asigură gaz lumina nu scurgere de gaz în timpul de lucru ,așa că este foarte sigur de utilizat.!!!!!! 6. Toate scop propan și/sau gaz arzător de laborator.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7. Fiecare tub are un individ flacără de control pentru single sau dublă utilizare.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Caietul de sarcini] Ambalare : 1 bucată în ine cutie; Dimensiune Ambalare : 25 x 20 x 15 cm; Ambalaj Greutate : 0.65 kg
[Lista De Ambalare]
1 Buc Gaze Lumina
Dacă aveți nevoie de mai mult, bine ai venit să mă contactați, și promit să vă dau un discount!!!
Notă : Salut fiecare cumpărător, vă rugăm să ne lăsați numele dvs. complet, adresa corectă și codul poștal, în cazul în care pachetul fi returnate. Dacă pachetul este returnat pentru că a-ți greșit adresa,nu ne angajează datoria. Nu ne angajează Taxe Vamale, și nu este responsabil în cazul în care pachetul este blocat la Vamă, așa că vă rugăm să verificați Politica Țării în cazul în care mărfurile sunt permise a fi importate. Atunci când alegeți DHL/Fed Ex, vom verifica dacă adresa dvs. este o Zonă de la Distanță. Am f este, Zonă de la Distanță Taxa este necesar să fie încărcat. Uneori ne va schimba modul de transport maritim care și alegeți cea mai potrivită metoda de transport pentru tine, dar timpul de transport este același, și încă mai au informații de urmărire on-line. Doresc să înțelegeți, vă mulțumesc! Și unele bunuri includ metal, electricitate sau magnetism, așa că nu poate livra prin E-Pachete și E-EMS; dacă este așa, vom schimba un alt mod adecvat pentru tine, cum ar fi China Post sau Post NL.

Caracteristici cheie

culoare:
Tub dublu
Dimensiune:
Double tube
Gene False Ambarcațiuni:
Masina De Facut
Nume De Brand:
REGATUL ÎI PASĂ
Numărul De Model:
JT-25
Material:
Metal
Tip:
dentare echipamente de laborator
Numele produsului:
Dublu-Tub de Gaze Lumina/ arzător Bunsen
Certificat:
CE

Poate îți place și tu