.

.

Înot piscină de schimb de căldură MF-80 25KW încălzire schimbător de

Înot piscină de schimb de căldură MF-80 25KW încălzire schimbător de

RON 983.00
RON 1104.00
-11 %

În stoc
En la tienda


schimbător de căldură MF-80 25 KW este gata pentru a navei ( model standard )
Dacă au nevoie de alt model,lasă-ne mesaj
Multumesc
Schimbător de căldură (25kw ~ 120kw cazan schimbător de căldură)
Maxi-Flo 3 T-tip schimbătoare de căldură sunt utilizate pe scară largă în petrol, chimice, metalurgice, de putere, nava, aer condiționat, refrigerare, produse alimentare și băuturi zone de încălzire, evaporare, răcire, condensare tehnologie, hoteluri, case de oaspeți, locuri de scăldat.
Atunci când mediul de încălzire este furnizat de cazan de abur sau de înaltă temperatură cazan de apă fierbinte, nu se poate utiliza în mod direct mediul de încălzire, apă încălzită, trebuie să fie luate la încălzire indirectă schimbător de căldură.
Maxi-Flo schimbător de căldură piscină potrivit pentru o diferență de temperatură mică, transferul de căldură cerințele de rezistență mică, este dedicat piscină schimbător de căldură, astfel încât selecția de design, acordând o atenție la următoarele trei puncte :
O circulație debit de 25% printr-un singur schimbător de căldură placa de presiune mai mică decât 0.05 Mpa selecție de design.
2, potrivit Qa pentru calculul căldurii de un singur schimbător de căldură din zona de transfer de căldură.
3, pentru a alege același tip de schimbător de căldură 2, atunci când apa este încălzirea inițială a rula în același timp, atunci când apa normal izolare condusă de schimb de căldură este deschis doar unul pe linie, dar în scopul de a reduce rezistența ar trebui să fie difuzate în același timp, Acest lucru va permite căderea de tensiune scade sub 0.025 Mpa pentru a alege scăzut de ridicare piscină pompă de circulație, pentru a obține energie funcționarea eficientă a întregului sistem de tratare a apei.
Maxi-Flo schimbător de căldură cu funcția de curățare automată, fluidul de presiune este, de asemenea, mai puțin costisitoare decât placa de schimbător de căldură, dar din cauza prețului său, nevoia de o mai mare spațiu de instalare în piscină aplicații mai puțin.
MF-400 oțel inoxidabil, titan tub schimbător de căldură, suprafața de transfer de căldură : 1.1 M 2 dimensiuni de gabarit : Φ133x1070mm, apă caldă de intrare / ieșire a duzei G1 "NPT, apa rece de intrare / ieșire a duzei G2" NPT.
Instalare și întreținere
o instalare
Verificați schimbătorul de căldură aleatoare accesorii, dosarele tehnice.
Aflați mai multe despre cele manuale.
Locația de instalare de ambele capete ar trebui să aibă un spațiu adecvat pentru o intretinere usoara.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
MF-80
is_customized:
Yes

Poate îți place și tu