.

.

Imprimanta 3D um2 Circuit proteja display motor capac de metal tot kit pentru Ultimaker 2 transport gratuit

Imprimanta 3D um2 Circuit proteja display motor capac de metal tot kit pentru Ultimaker 2 transport gratuit

RON 144.00
RON 151.96
-5 %

În stoc
En la tienda


Imprimanta 3 D magazin de piese Noi oferim toate tipurile de imprimanta 3 D accesorii, dacă ai nevoie de ceva care nu se arată pe magazinul nostru, contactati-ne, vom face pentru tine. Dacă doriți cumpere mai multe , contactați-ne și a obține mai multe reduceri! Imprimanta 3 D accesorii :
Circuitul proteja display motor capac de metal tot kit pentru Ultimaker 2
Veți obține ceea ce vezi ca imaginea de mai jos :
Clearance-ul personalizat : 1. Import taxe / impozite / taxe nu sunt incluse în preț. Aceste taxe sunt de vânzător de control. 2. Dacă te respinge și de a returna coletul din cauza fiscale personalizate , ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele cauzate de acest lucru, Am în mod normal, evaluate la mai puțin de pe declarația vamală de etichetă, astfel încât să nu trebuie să plătească taxe de plăti mai puține impozite. 3. Dacă aveți orice cereri speciale despre declare valoarea pls, vă rugăm să contactați cu noi.
Livrare : 1. Dacă nu ați primit pachetul la timp,vă rugăm să nu deschizi disputa fără nici un contact. Contactați-ne în primul rând. Vă vom trimite unul nou sau de a face rambursare completă. 2. Asigurați-vă că adresa este corectă.veți fi responsabil pentru toate taxele cauzate de greșit informații de transport maritim. 3. Zona de la Distanță trebuie să Adăugați dacă compania de transport maritim este DHL/Fedex/UPS, sau putem alege alte exprima de transport maritim, cum ar fi EMS/e-EMS de către noi;
Feedback-ul și service post-vânzare 1. Dacă veți găsi că există unele probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul. Crede-NE, ne Putem ocupa de toate probleme în orice moment. 2. A pleca de feedback negativ nu poate rezolva orice problemă. 3. Dacă confirma comanda la timp și să ne dea 5 stele feedback-ul, ne recompenseaza 2 -10când ai loc nou pentru data viitoare.
Garanție 1. 12 luni Garanție timp de un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Elementele defecte ar trebui să fie raportate și s-a întors cu ambalajul original. Spune-ne ce defectul este și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Returnare Și Rambursare 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire .

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Heatbed
Nume De Brand:
3DSWAY
Numărul De Model:
Lulu161125-1

Poate îți place și tu