.

.

Pentru Mercedes - Benz W205 C63 W176 A45 W213 E63 W117 C117 CLA45 CLS63 GLA45 Fibra de Carbon Volan tapițerie

Pentru Mercedes - Benz W205 C63 W176 A45 W213 E63 W117 C117 CLA45 CLS63 GLA45 Fibra de Carbon Volan tapițerie

RON 1529.00
RON 1680.00
-9 %

În stoc
En la tienda


Ați putea dori, de asemenea aceste produse de mai jos :
Element Montarea : se Potrivesc Pentru Mercedes - Benz W205 C63 W176 A45 W213 E63 W117 C117 CLA45 CLS63 GLA45
Descriere produs : Stare : 100% de Brand nou în Cutie Include : 2 buc un set de Materiale : Fibra de Carbon +ABS Făcut în ISO 9001 facilitatea de a se asigura de Înaltă calitate
Returnare Și Rambursare
Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.
Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.
Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.
Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în.
Trimite-ne un e-mail în timpul nostru de lucru (de luni până vineri), veți primi un răspuns în 24 de ore. În weekend-ul nostru, puteți obține un răspuns în 48 de ore.
Dacă nu suntem mulțumiți cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să contactați-mă și nu ne dau negativ sau feedback naturale,trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.
Feedback & DSRs (Detaliate Vânzător Opiniile). Ne bazăm pe e Bay reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul Dvs. și DSRs sunt extrem de importanți pentru noi ca mai bine DSR scoruri afectează nostru de căutare de plasament de pe e Bay. Ne-ar dori să câștige un feedback bun si 5 stele DSR rating. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine . Dacă nu ne-am dat un motiv suficient pentru 5 stele note pe fiecare DSR atunci vă rugăm să ne anunțați cum putem câștiga dvs. de rating de 5 stele înainte de depunerea yourscores!
.

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Interior Semifabricate
Numele Modelului:
cia
Înălțime Element:
0inch
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
An:
2014+
Nume De Brand:
JOGON
Tip De Material:
Fibra De Carbon
Articol Greutate:
0.05kg
Lățime Produs:
0inch
Element De Lungime:
0inch

Poate îți place și tu