.

.

Pescuit Accesoriu Cravată Nod Rapid de Legare Instrument Zbura de Pescuit Linie Tyer Cu Cârlig Ochi Curat Cutie pentru scule instrument Nou

Pescuit Accesoriu Cravată Nod Rapid de Legare Instrument Zbura de Pescuit Linie Tyer Cu Cârlig Ochi Curat Cutie pentru scule instrument Nou

RON 7.00
RON 9.68
-28 %

În stoc
En la tienda


Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!
Pescuit Accesoriu Cravată Nod Rapid de Legare Instrument Zbura de Pescuit Linie Tyer Cu Cârlig Ochi Curat Argint Cutie pentru scule instrument Caracteristici : Cravata-rapid Nod care Leagă Instrument Pentru legarea unei Unghii Nod pe o linie zbura ochi Cârlig curat atașat Face munca de scurtă de legare Unghii Nod Caietul de sarcini : Material : Metal Culoare : Argintiu Dimensiune : aproximativ 100mm
Note :
1. Vă rugăm să permiteți-1-2 CM diferenta din cauza manuală de măsurare.
2. Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza ecran de computer's de rezoluție, luminozitate, contrast etc. Sper înțelegere. Au o frumoasă zi de cumpărături!
Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.
FAQ :
1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?
Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.
2. Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine.
3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?
Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
PGM
Material:
Nailon
Poziția:
Rezervor Iaz,Râu,Ocean, Plajă, Pescuit,Lac,Pârâu
Cu Scară sau Nu:
No
Cu Rigla sau Nu:
No
Forma:
Sfat Fotografiere
Flotabilitate Caracteristice:
Linia De Plutire
Numărul De Model:
Tie-Nod rapid de Legare Instrument
Metri:
220m

Poate îți place și tu