.

.

Provence, Arles Franța de Călătorie Lume Suveniruri Magnet de Frigider Mesaj Postat transport Gratuit

Provence, Arles Franța de Călătorie Lume Suveniruri Magnet de Frigider Mesaj Postat transport Gratuit

RON 29.00
RON 35.64
-19 %

În stoc
En la tienda

Provence, Arles Franța De Călătorie Lume Suveniruri Magnet De Frigider Mesaj Postat
Bine ati venit la magazinul nostru și sperăm că veți cumpărături fericit!
Pre-vânzare instrucțiuni
(1) cu Privire la Dimensiunea
Măsurăm dimensiunea de toate produsele noastre de mână, așa că nu va fi de aproximativ -5 mm la 5 mm abatere.
(2) cu Privire la Culoare
Culoarea de bunuri este afectat de prea multe motive, nimeni nu poate evita complet diferenta de culoare, așa că, dacă produsul primit este un pic diferit de culoare a imaginii afișate în site-ul, sper că puteți înțelege. Dar, dacă aveți cerințe foarte stricte pentru culoare, vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a face comanda.
(3) Despre Pachet
Toate ambalajele imagini în site-ul este doar pentru referință, nu putem promite că designul de ambalaj este întotdeauna același, dacă nu este schimbat, vom încerca noastre cele mai bune pentru a schimba imagini de ambalare în prima dată. După-Servicii post-vânzare
(1) la primirea coletului, vă rugăm să deschideți și să verificați înainte de a semna. Dacă există orice deteriorare fizică, vă rugăm să luați un "Daune Dovada" de la compania de livrare, în caz contrar va trebui să plătească pentru toate daunele și a pierdut.
(2) Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu serviciul nostru pentru clienți echipe în termen de 7 zile de la primirea articolului.
(3) Toate returna produsele nu trebuie să fie utilizate sau să arate vreun semn de deteriorare intenționată și ar trebui să fie în ambalajul lor original. Feedback-ul
(1) Stimați clienți, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.
(2) Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, pur și simplu, lăsând feedback negativ sau neutru nu poate rezolva problema, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Caracteristici cheie

Tip:
Magneti De Frigider
Numărul De Model:
FM-1465
Dimensiune Foaie:
Mediu
Varsta:
> 3 ani
Autocolant Tip:
Magnetice, Autocolant
Magnetic Stil Autocolant:
Forma
Nume De Brand:
BABELEMI
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Model:
Scenic

Poate îți place și tu