.

.

DIYKIT Wireless 4.3 inch LCD Display retrovizoare Monitor Auto Oglinda Monitor IR Backup Camera Auto Sistem de Asistență de Parcare Kit

DIYKIT Wireless 4.3 inch LCD Display retrovizoare Monitor Auto Oglinda Monitor IR Backup Camera Auto Sistem de Asistență de Parcare Kit

RON 160.00
RON 170.52
-6 %

În stoc
En la tienda


Wireless 4.3 inch TFT LCD Monitor Oglinda de la Masina
+ IR Viziune de Noapte Camera retrovizoare Sistem de Parcare 2 CANALE de Intrare Video
Cea mai bună soluție pentru masina ta inversa sistem rezistent la apa camera IR cu unghi larg de vedere 2.4 GHz Wrieless transmisie video
De înaltă calitate TFT LCD monitor
2 canale intrări video
Ușor de instalare
4.3 LCD Oglinda retrovizoare Monitor Auto Accesorii de Interior
Acesta acționează ca un obișnuit oglinda retrovizoare, și reflector va apare automat atunci când monitorul este oprit. Astfel încât să puteți clip pe oglinda original, și se va afișa imaginea retrovizoare, în timp ce acesta este conectat cu camera cu vedere în spate, partea din spate a vizualiza imaginea va apărea pe ecran în mod automat atunci când mers înapoi mașina.
Odată ce masina ta este echipata cu acest compact și la modă video sistem invers, lumea în jurul valorii de masina ta, nu te mai deranjez! 2 intrări video, de asemenea, vă permite să bucurați-vă de video de pe DVD sau de pe alte dispozitive.
Si nce camera de mers inapoi este conectat la masina ta e lămpii de marșarier cablu de alimentare, atunci când inversa auto, camera video pentru mers înapoi va fi alimentat. Și va afișa intrare video 1 al cărui semnal vine de la camera de mers inapoi. Când lăsați mașina rezervarea modul, camera de mers inapoi este oprit. Monitorul va comuta la intrare 2 display.
Camera :
Aceasta Culoare de Masina din Spate vedere aparat de Fotografiat este un nou și nu a folosit niciodată de înaltă calitate IR Noapte camera color. Cu de Înaltă definiție largă de unghiuri de vizualizare și de bun rezistent la apa funcțiilor, perfect pentru a rezolva problema de rău auto retrovizoare cu efect, ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor .
Built-in 8 Led-uri Infraroșu , cu built-in senzor de lumină, puteți avea, de asemenea, o viziune clară pe timp de noapte în mod automat. Unghi de vizualizare : Verticala : 50 grade, Orizontal : 80 de grade. Acesta poate fi ușor de montat pe mânerul de masina din spate capota sau alt loc adecvat.
2.4 G Wireless transmitter & receriver
Converti orice camera de mers inapoi cu un standard de conector RCA la un aparat de fotografiat fără fir cu această universal emițător și receptor kit.
Elimină necesitatea de a rula un cablu de lungimea vehiculului, doar conectați transmițătorul la sfârșitul camera si receptor la monitor end.
Gama de transmisie : 8-12m Cea mai scurta distanta intre camera si monitor, mai bine de transmisie de semnal De imagine poate fi văzut în mod clar, fără nici un obstacol
Introduceți "R".

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Masina Monitoare
Nume De Brand:
DIYKIT
Plasarea:
Acoperiș
Rezoluție:
480x240
Tip De Material:
ABS
Dimensiunea De Afișare:
4.3
Element Dimensiune:
288 x 75mm
Numele Modelului:
4.3 inch Monitor
Articol Greutate:
400g
Video:
Două modul de intrare video
sistemul:
PAL / NTSC

Poate îți place și tu