.

.

12 Inch Monitoare Auto 12V cu LED Ecran Digital, Mașină de Acoperiș Montate Monitor Auto Flip Jos Monitor

12 Inch Monitoare Auto 12V cu LED Ecran Digital, Mașină de Acoperiș Montate Monitor Auto Flip Jos Monitor

RON 284.00
RON 346.36
-18 %

În stoc
En la tienda


Informații Articol : 1.Dimensiune ecran : 12 inch (16 : 9). 2.Resolition : 1366 (RGB) X 768 Pixeli. 3.Sistem : 250 CDM/M2. 4.Sistem : PAL/NTSC. 5.Luminozitate : 300 CDM. 6.Contrast : 300 : 1. 7.Alimentare : 12 V+-10%. 8.Putere : 10 W. 9.Video : Două de intrare video. 10.Temperatura de operare : -20°C-70°C. 11.Temperatura de depozitare : -30°C-80°C. 12.Funcții speciale : ecran poate fi transformat în patru direcții pentru a regla gradul. L/R 180°U/D 90°. 13.Culoare : Bej / Negru și Gri. Notă : Acest preț nu include orice taxă (taxă taxă), atunci când aceasta a ajuns la locale tara. Salutari!
Vă rugăm să Rețineți : Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine. Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.
Plata
Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, T/T, Western Union, card de credit. Ne sunt de așteptat să primească plata în termen de 3 zile de la plasarea comenzii.
Vă rugăm să Rețineți : Am prefera plata prin ESCROW și este cel mai sigur mod. Înainte de plată, vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numerele de telefon sunt corecte.
Transport
O : 2-5 zile pentru procesarea de a trimite bunuri după ce plata este șters și avem un stoc mare de pe mână.
B : Toate elementele vor fi livrate către cumpărător Aliexpress adresa. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.
C : Elemente de obicei, vor fi livrate în termen de 5 zile de afaceri privind plata primite.
D : timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, uneori poate dura mai mult, chiar mai mult de o lună pentru a ajunge la. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.
Politica De Returnare
Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere. Vă rugăm să ne anunțați.
Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit. Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească.

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Masina Monitoare
Nume De Brand:
AUMOHALL
Numele Modelului:
ST-R082 Monitor
Element Dimensiune:
12 inch (16
Rezoluție:
1336x768
Dimensiunea De Afișare:
12.3
Plasarea:
Acoperiș
Articol Greutate:
1757g
Tip De Material:
ABS
sistemul:
SISTEM:
PAL/NTSC
Luminozitate:
300CDM
Contrast:
300
Putere:
10W
Video:
Doi intrare video
Funcții speciale:
Ecranul de afișare poate fi transformat în patru direcții pentru a regla gradul.
culoare:
Bej / Negru și Gri

Poate îți place și tu