.

.

10.1 inch Ecran 2G RAM Android 7.1 Sistem de Auto DVD Player, Navigatie GPS Radio, Sistem Audio-Video pentru Peugeot 2008 2015

10.1 inch Ecran 2G RAM Android 7.1 Sistem de Auto DVD Player, Navigatie GPS Radio, Sistem Audio-Video pentru Peugeot 2008 2015

RON 1384.00

În stoc
En la tienda


Aplicabile Masina si An
Pentru Peugeot 2008 2015 (Ecran de 10.1-inch)
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele vamale și taxele pentru import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Caracteristici cheie

Limba OSD:
Caracteristică Specială:
Suport de Control pe Volan,Functia Wifi,Suport 3G,Built-In Difuzor/Microfon,Suport can-Bus
Afară De Putere:
4X45W
Mass-Media Digitale Format:
JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,CD Video
Caracteristici Speciale:
Încărcător,TV,Telefon Mobil,MP3 player,CD Player,FM Transmitter,Built-in GPS,Radio Tuner,Bluetooth,Ecran Tactil
Tip De Material:
Plastic & Metal
RAM:
2G
Nume De Brand:
Astrowind
Din:
Unul Din
Dimensiunea De Afișare:
9
Element Dimensiune:
42X26X35CM
Articol Greutate:
5kg
Max De Memorie Extern:
64g
Pentru Autovehicule Marca/Model:
peugeot
Sistemul De Operare:
Android
ROM:
16g
Numele Modelului:
k-008
Rezoluție:
1024x600
Tensiune:
12V
Interfață:
AV in/out, USB
AirPlay:
Suport
AV In/Out:
Suport
Sistemul De Operare:
android 7.1 sistemul
Plasarea:
In-Dash

Poate îți place și tu