.

.

1 buc Plută de Lemn Coaster Bea Ceai Ceașcă de Cafea Mat Creativ Stil de Moda de Masă Flexibile Rezistente la Căldură Rundă de Băuturi Mats

1 buc Plută de Lemn Coaster Bea Ceai Ceașcă de Cafea Mat Creativ Stil de Moda de Masă Flexibile Rezistente la Căldură Rundă de Băuturi Mats

RON 6.00
RON 7.80
-23 %

În stoc
En la tienda


Descriere :
Plută De Lemn Bea Coaster.
Frumos decor de masă.
Fabricat de înaltă calitate Plută de Lemn, care este izolat termic si anti-alunecare.
Caietul de sarcini :
Dimensiune : 14.8 cm x 15 cm(Aprox.)
Pachet : 1 Buc Lemn Bea Coaster
Metoda De Plata
Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.
Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.
Termenii De Livrare
Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.
În regim de urgență Serviciul este China post EMS.
Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.
Standard de Serviciu durează mai multe zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.
Accelerate de Serviciu durează mai rapid de transport maritim.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau(China EMS-ul).
Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.
Revine Pe Termen
În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.
În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.
Despre Noi
După 4 ani de succes de vânzare pe e Bay, am decis să ne nirvana. Suntem în prezent de specialitate în Femei și un Copil de Moda. Am valoarea fiecărui client, precum și client angro. Depozitul nostru este situat în Yiwu, cea mai mică piață de mărfuri în China. Noi oferim clienților noștri economii uimitoare în comparație cu prețurile oferite de comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice. Noi oferim nativ vorbitoare de servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și Chineză.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
DesertCreations
Material:
Lemn
Numărul De Model:
HG2237
Caracteristică:
Eco-Friendly
Forma:
Neregulate
Decor De Masă & Accesorii Tip:
Mats & Tampoane
Stil:
Creative

Poate îți place și tu