.

.

Microfon fără fir amplificator pentru microfon wireless UHF de primire a semnalului distanța accesoriu de 200 de metri

Microfon fără fir amplificator pentru microfon wireless UHF de primire a semnalului distanța accesoriu de 200 de metri

RON 512.00
RON 539.32
-5 %

În stoc
En la tienda


Notă : prețurile Produselor nu includ taxele vamale care ar putea apărea atunci când vămuire
Produs lista de piese Accesorii Listei lista de Accesorii Pachet complet conține:microfon fără Fir Amplificator de Semnal *2 (1 SET) linia de Alimentare *2 linie Coaxială*2 Cod Corner *2 TNC/BNC Conversie Cap *4 Rafinat cutie*1 Manual *1 Produs Certificat*1 microfon wireless Profesional amplificator Bun ajutor de microfon wireless UHF de dimensiuni Mici Transmisie DEPARTE de dimensiuni Mici, ușor de transportat materiale de Înaltă calitate, mai liber și flexibil regulamentul Bucura de o viata oriunde Înaltă calitate HK-818
Semnalul a crescut cu 200 de milioane De acoperire a semnalului este crescut de la 200 de metri de Transmisie DEPARTE și stabil! Etapa personalizate asistenți semnalul este îmbunătățită și semnalul este mult mai stabil permite Să vă bucurați de scena! Toate-Carcasă metalică de Înaltă calitate vopsea mata procesul de coajă de metal mai rezistent Crea produse bune de inima ta! Sunet de înaltă fidelitate și calitate, design de active piese originale cu dinamică înaltă scăzută legate de frecvența și feedback-ul curent continuu tensiunea de polarizare,Poate face calității ține de bun, calitatea sunetului nu este ușor să denatureze. UHF microfon Compatibilitate puternic compatibilitate mai mare, poate fi pe deplin compatibil cu toate tipurile de microfon UHF, (500-950mhz) nu vă faceți griji și diferite mărci de microfoane sunt incompatibile cu problema care nu poate fi folosit.
Poate fi folosit pe mai multe rânduri Dacă este vorba de o varietate de spectacole în aer liber, activitățile unei companii, școli nevoie de ea. Ușor de a face cu diferite ocazii! Scena de Nunta Întâlnire Scoala Introducerea de produse parametri Parametri & Produs Panou panoul de introducere Dimensiune : 65*55*26(mm) Parametrii gama de Frecventa 500 MHZ-1 GHZ Terminal TNC Tensiune de raportul de undă staționară de Intrare/IEȘIRE ≤3 : 1 Zgomot 3d B Tipic de Alimentare 9 V DC; temperatura de -20°c până la +60°c Dimensiuni 65×26×55(mm) Greutate 136 g(fără suport) Pachet Aluminiu Material * Acest amplificator poate fi folosit cu o varietate de UHF wireless sistem de microfon Wireless sistem de monitorizare sau tot felul de Echipamente wireless UHF pentru a utiliza. Panoul de Introducere de intrare Antenă LED-uri de Putere ieșire Antenă Suport interfață interfață de Alimentare Suport interfață de intrare Antenă Introducerea de instalare a produsului de Instalare a Produsului a Două metode de instalare a Suportului de Instalare Microfon Wireless Antena Converti Antet Converti Antet linie Coaxială fără Fir Microfon Antenă interfață de Alimentare a suportului de montare pe Perete Instalare pe Perete Previzualizare pașii De instalare : 1.

Caracteristici cheie

Setați Tipul:
Transmițător Seturi
Traductor:
Microfon Dinamic
Pachet:
Da
Polar Modele:
omnidirectional
Stil:
Agățat Microfoane
comunicare:
Wireless
Numărul De Model:
HK-818
Utilizarea:
Pe scenă, cântând bar, conferinta de curs, scoala, piata.
Material:
Metal
Gama De Frecvențe:
500-950MHZ
Canal:
2
Tensiune:
100V-240V
logo-ul:
OEM
gradul de calitate:
A+
Primi pași:
La 200 de metri

Poate îți place și tu