.

.

NOEBY 6 buc/lot Moale Atrage 60mm/1g T-Coada momeli de Pescuit Moale Worm Swimbait Pește Ocean Rock Atrage bas Moale, Miros de Pește Momeli Moi

NOEBY 6 buc/lot Moale Atrage 60mm/1g T-Coada momeli de Pescuit Moale Worm Swimbait Pește Ocean Rock Atrage bas Moale, Miros de Pește Momeli Moi

RON 13.00
RON 22.40
-42 %

În stoc
En la tienda


1.De înaltă frecvență de vibrație T-coada atunci când a fost târât, deducerea a alerga-departe de stare, trezind pește mare este agresivitatea. 2.Corpul prezenta microgroove șurub aspectul, mai realiste. Parfum unic este foarte atractiv.
Transport
1) comanda va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea dvs. de plata compensate. Nu putem nava privind sărbătorile legale din China.
2) Aveți responsabilitatea de a coopera cu autoritățile vamale(ca plătească impozit sau să furnizeze anumite informații), pentru a obține pachetul. Nu vom suporta pierderi din cauza ta incooperation. Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
3) Timpul de Livrare depinde de Modurile De Transport și Distanța de țări diferite.
Politica de returnare
Orice întrebare,nu ezitați să ne contactați.Dacă din anumite motive nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile de la primirea pentru un schimb sau o revenire. Revenind element(e) trebuie să fie în starea inițială (neutilizate în orice mod) și cu tot ambalajul original, manuale si accesorii. Cumpărătorul este Responsabil pentru toate Taxele de Transport.
Feedback-ul
Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.Experiența dumneavoastră de cumpărare este foarte util pentru alți clienți.
Sper să vă bucurați-vă de timp de pescuit!

Caracteristici cheie

Poziția:
Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean De Pescuit De Plajă,Ocean Rock Fshing,Lac,Rezervor, Iaz,Râu,Flux
Numărul De Model:
S3101
Tip:
Momeală Artificială
categorie:
Nada
Nume De Brand:
NOEBY
Lungime:
60 mm
Greutate:
1 g
culoare:
10 culori Disponibile
coada:
T-coada
acțiune:
Acțiune bună
Pachet:
6pcs/lot

Poate îți place și tu