.

.

G(36) ANTICE GRECEȘTI Sicilia HIMERA Stater de Argint c. 480-470 BCCopy Monede en-gros

G(36) ANTICE GRECEȘTI Sicilia HIMERA Stater de Argint c. 480-470 BCCopy Monede en-gros

RON 7.00
RON 10.24
-32 %

În stoc
En la tienda


Transport :
Vom face transportul pentru tine în 10 zile sau mai devreme după ce plasa comanda.
Standard rata de transport maritim(a se vedea noastre de web)
Aveți dreptul de a selecta adecvat mod de transport maritim, vă vom trimite elementele în funcție de dvs. de a alege. Pentru transport gratuit, noi, de obicei, suport transport prin China Post Air Mail și e Packet. Dacă cantitatea de comanda ajunge la o anumită sumă, putem trimite-le la tine cu orice transport gratuit, cum ar fi EMS,DHL sau alte metode de transport. vă rog să mă credeți că vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi rapid și în condiții de siguranță de transport.
În scopul de a trece personalizate lin, valoarea declarată va fi mai mic decât prețul efectiv de achiziție a obiectelor.
Timpul de livrare este în funcție de ora de sosire efectivă. Puteți citi șablon pentru modul de transport la primul timp de referință. (dacă elementele nu ajunge în timp de așteptat. Vă rugăm să contactați-ne liber, vă mulțumesc)
Atunci când le primiți vă rugăm să confirmați parcelele pe care este în stare bună sau nu atunci când le primiți. Puteți refuza să semneze pentru cazul în care coletul este deteriorat.
după-vânzare de servicii :
vom încerca cele mai bune noastre de a vă servi cele mai bune pe care le poate.
Dacă într-adevăr nu este mulțumit cu produsele noastre. vă rugăm să ne contactați în 7 zile. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva.
Dacă aveți orice sugestie sau cerere de elemente, vă rugăm să ne.Lasa-ma sa fac mai bine. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Vă mulțumesc foarte mult.
Vă rugăm să de acord cu cele de mai sus atunci când achiziționați un produs de la noi.
Vă doresc un cumpărături fericit!
Kind ceea ce privește. - Bing Bing Li

Caracteristici cheie

Stil:
Stil American
Caracteristică Regională:
Europa
An:
1840 & mai Devreme
Tema:
Patriotismul
Material:
Metal
Nume De Brand:
SexeMara
Tehnica:
Casting

Poate îți place și tu