.

.

Noi Clarinet Caz Clarinet sac Rezistent Lumină și Puternic Portabil maro

Noi Clarinet Caz Clarinet sac Rezistent Lumină și Puternic Portabil maro

RON 175.00
RON 184.00
-5 %

În stoc
En la tienda

Noi Clarinet Caz Clarinet sac Rezistent Lumină și Puternic Portabil frunte
Informații De Transport Maritim :
(Se POT APLICA RESTRICȚII CITIȚI cu ATENȚIE) ★ folosesc ușă în ușă de serviciu pentru a trimite elementul .Taxele de expediere indicat în lista (7-15 zile în funcție de locații)
America de nord : statele UNITE ale americii din Europa : Germania, marea BRITANIE, Irlanda, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Italia, Luxemburg, Norvegia, Portugalia, Spania, Elveția, Suedia, Franța, Asia : Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, Indonezia, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan si Hong Kong Oceania : Noua Zeelandă, Australia ★ oficiul Poștal e-mail de aer sau similar pentru țările de mai jos. Taxa de transport este de cele enumerate taxa de transport cu licitatie plus 30Vă rugăm să solicitați o revizuită factură înainte de plată.
În mod normal, este nevoie de aproximativ 8-15working zile. Dar poate dura până la 35days din cauza lent vamale în diferite țări. Vă rugăm să fie pacient, dacă alegeți această metodă de transport maritim. Țările Din Orientul Mijlociu. Argentina, Brazilia, Mexic, Peru, Panama, Chile, Columbia. Puerto Rico Olanda, Turcia, Islanda, Cipru, Republica Cehă, Ungaria, România, Polonia, Rusia, Slovacia, Ucraina.
★ Pentru țările care nu sunt enumerate, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa o ofertă
Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți :
Taxe de Import, impozite, taxa de brokeraj și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
yinfente
Numărul De Model:
1

Poate îți place și tu