.

.

China en-Gros pe Piața CG15-1-0.37 Tip Șurub din Oțel Inoxidabil Prețul la Pompă pentru Miere și Gem

China en-Gros pe Piața CG15-1-0.37 Tip Șurub din Oțel Inoxidabil Prețul la Pompă pentru Miere și Gem

RON 1148.00

În stoc
En la tienda


CG Tip Șurub din Oțel Inoxidabil Pompa
Importatorii de conectare : furtun, interne și externe fir, clemă rapidă (plus usd$22.00), flansa (plus usd$44.00), DC drive-uri (plus usd$22.00).
CG este un nou șurub din oțel inoxidabil în discretizare de pompe volumice rotative. Cu mare randament, puternic de auto-capacitate de absorbție, o gamă largă de avantaje, dificil de a transporta o varietate de medii care sunt prezente pompa de livrare. Prin urmare, șurub din oțel inoxidabil într-o țară străină este cunoscut ca pompa universala. Aceasta pompa poate livra chiar munca neutru sau lichide corozive, curat, măcinat sau pulverizat lichide sau ușor de a produce un lichid care conține bule de gaz în lichid, mare sau mică vâscozitate, inclusiv fibre, lichide care conțin o substanță și software-ul.
1.Nu e greu de particule de diferite prelevare de lichid, de măsurare, de răcire, de transport, de transport, de distribuție, de circulație și de îmbuteliere
2.Ulei de transmisie au greutate, nu poate debit nu pot fi transportate
3.Mediu de transmisie temperatura nu trebuie să depășească 60 de grade
4.Transport non-corozive
5.Corpul pompei : oțel inoxidabil 304
Șurub din oțel inoxidabil pompa funcționează este o singură spirală dublă elice rotor stator alezaj pentru planetele se rotesc în jurul axei statorului, rotorul - etanș camera este format între stator adjunct pe un continuu, uniform, iar volumul va fi neschimbată mediu de la partea de aspirație a presei la sfârșitul transportoare. Din acest ingenios funcționează, șurub din oțel inoxidabil având o caracteristică generală a pompa afară. Caracteristicile sale cele mai notabile :
√ poate transporta cu vâscozitate mare mass-media. În funcție de mărimea pompei, viscozitate maximă de 37.000 cps media -200000 cps.
√ lichid de ieșire continuu și uniform, stabil presiune, agitație este mic, acesta nu schimba sensibilitatea de ingrediente lichide.
√ pentru simplul relație proporțională între debit și viteza. Poate fi reglat prin ajustarea vitezei de trafic, cuplat cu motor cu viteză variabilă, poate fi o pompa cu cilindree variabilă.
√ presiunea poate fi reglată automat cu conducta de ieșire de rezistență. 0-50 (kg/cm 2) de presiune, utilizatorii pot cu ușurință la presiunea dorită. În acest fel, de economisire a energiei, dar, de asemenea, pentru a evita presiunea este prea mare sau prea mic pentru a afecta procesul.
√ structură simplă, mai puțin uzura si usor de intretinut. În comparație cu alte tipuri de pompe : Și pompe centrifuge, comparativ cu șurub din oțel inoxidabil nu este nevoie de a instala robinetul, iar fluxul este stabil liniară de curgere.

Caracteristici cheie

Utilizare:
Apa
Numărul De Model:
CG15-1-0.37
Teoria:
Pompă Rotativă
Cerere:
Contorizare
putere:
Electric
Presiune:
De Înaltă Presiune
Standard sau Non-standard:
Standard
Structura:
Pompă Cu Șurub
Combustibil:
Electric
Fluxul:
1m3/h
cap:
50M
Viteza:
1400R/MIN
Priza De Calibru:
10mm
putere:
0.55 kw
Tensiune:
220v/380/50hz
Aspirație:
8.5 m
Cea mai mare viscozitate lichide:
37000-200000Cps

Poate îți place și tu