.

.

220V 0.25 KW 2xz-1 o Singură Etapă de Vid Rotative Pompa

220V 0.25 KW 2xz-1 o Singură Etapă de Vid Rotative Pompa

RON 1180.00

În stoc
En la tienda

220 V 0.25 KW 2xz-1 o Singură Etapă de Vid Rotative Pompa
2 XZ seria pompa de vid este de două etape, direct drive structura, funcționarea sa performanță este format din două părți, de înaltă presiune, de scenă și de joasă presiune etapă. Său de aspirație port este conectat cu recipient vid sau vid alte echipamente pentru a ajuta baraje sau scurgerea de gaz în interiorul containerului în timpul de operare. Atunci când echipamentul este în vid, de înaltă presiune etapă ventil de scurgere va fi închis, apoi de gaz aspirat de înaltă presiune etapă va fi transferat la cea de-a doua etapă, după care, gazul va fi aspirat și drenat prin cea de-a doua etapă, astfel încât echipamente de vid, se poate obține o anumită măsură de vid. Tehnice parametru al pompei este de 6×10 -2 Pa. Pompa este cuplate cu electromotoare, care este de mare viteză, dimensiuni compacte, și convenabil pentru operație.
Utilizare :
utilizați speciale de metal blade
se aplică suport pompă de difuzie pompa
accesoriul de instrumente precise
utilizate în laborator
industria farmaceutică
ambalare produse alimentare
industria electronică
Parametrul De Date :
1. Asigura claritate a pompei și țintă de mediu. Particulele nu sunt permise.
2. Menține nivelul de ulei.
3. Obținerea de apă sau substanțe volatile în corpul pompei va afecta durata de vid final. În acest caz, deschide gaz supapa de balast și curățați-l. Și să respecte vid final pentru ore, dacă acesta este încă în zadar, schimba pompa de ulei și de a schimba din nou atunci când este necesar. Ulei de metoda de schimbare : să pompa funcționează pentru aproximativ jumătate de oră, astfel că petrolul s-ar obține mai subtire si apoi opriți pompa și de descărcare de gestiune de ulei prin priza de ulei. Deschide admisia aerului și conduce pompa pentru aproximativ 10~20 de minute, în aceeași perioadă, se adaugă o cantitate mică de curat pompa de ulei prin admisie aer încet pentru a schimba depozitarea uleiului în interiorul pompei. Uleiul care iese din pompă va fi foarte murdar. Astfel încât să puteți repeta operațiunea.
4. Pentru a evita scăderea vid final, te rog, nu amesteca saturate mare de vapori de ulei sub presiune, cum ar fi motorina, benzina ulei în pompă.
5. Curățați pompa de accesorii cu tifon. Când e să cureți materiale nocive, fragmente metalice sau nisip și noroi, puteți utiliza benzină să-l încheie și reasambla atunci când este uscat. Dar vă rugăm să nu uitați să lăsați componentele pompei de benzină.
6. Atunci când este necesar să demontați pompa, vă rugăm să citiți instrucțiunile cu atenție.

Caracteristici cheie

Tensiune:
220V, 380V, OTHERS CONTACT US
Teoria:
Pompa De Vid
Numărul De Model:
2xz-1
Presiune:
De Joasă Presiune
Utilizare:
Pompa De Aer
Structura:
Pompă Multietajată
Standard sau Non-standard:
Standard
putere:
Electric
Pompa de temperatura de lucru:
5-40
Motor grad de protecție:
IP54/IP44/IP55
Pompat de temperatură a gazelor de:
Nu trebuie să depășească 80
Umiditate Relativă:
mai mult de 90 de
Presiunea De Lucru:
1.6 MPa
Cerere:
Industria Electronică
presiune de intrare mai mică decât 1333Pa:
Permite pe termen lung
fabrica:
Experienta de peste 10 ani
Pompa nu este potrivit pentru pomparea:
Coroziv pentru metal
Combustibil:
Electric

Poate îți place și tu