.

.

DC 12-18V 4-Canal de Semnale Audio Comutator Asamblate Releu de Selecție de Intrare Comutator Sursa PCB Bord

DC 12-18V 4-Canal de Semnale Audio Comutator Asamblate Releu de Selecție de Intrare Comutator Sursa PCB Bord

RON 43.52

În stoc
En la tienda


start Isv Module Wrap12140
end Isv Module Wrap12140
Descriere :
Releu 4-modul de selecție a sursei audio a Sunetului, sursa de intrare a comutatorului de selecție (real 2-4 fișier poate fi ajustată)
Folosind 2mm grosime dublă față-verso placat cu aur PCB, oferindu-sursa cea mai directă de cele mai fidelitate de comutare.
Instalarea și punerea în funcțiune a unui bun finit placa
Acesta este dedicat pentru a dezechilibrat linii
Comutator de selecție, plus un set de placi de baza.
Singură tensiune de alimentare AC12-15 V. La DC12-18 V intrare poate fi, de asemenea, selectate.
Comuta dimensiunea bord 48mmx46mm, gaura de prindere distanța de 35 de ani.56x38.1mm
Dimensiunea placii 107mmx48mm, instalare distanța gaura 96.52x38.1mm
Comutator buton montare pe Panou gaură de aproximativ 10mm
Consiliul înălțime maximă de aproximativ 20mm, chiar dacă șasiul este, de asemenea, convenabil pentru tine să stea în partea de sus a originalului mașină de PCB, fără a lua mașina originală spațiu.
Placa de circuit este foarte simplu să văd de pe bord pentru a înțelege, nu vom mai furniza diagrama de circuit, numai componentele de masă.
Cumpara un prieten de-al PCB numărul componentei va fi capabil de a instala normal de lucru, non-line hartă nu pot fi prieteni, nu cumpara.
De semnal mic de stat, numai opționale pachet sigilat, de umplere o varietate de gaz special relee înainte de fiabile și durabile de contact.
Produse finite folosite de releu pentru Japonezi Takamizawa, durabilitate și fiabilitate decât media internă puternică.
Puteți comuta pe CD / DVD / PHONO / AUX-un total de patru grupe de factori de producție, și un tub de LED-uri pentru boxe comutator de instrucțiuni.
Notă① : Mulți dintre prietenii mei ca să urce la partea de sus a originalului mașină în PCB, design-ul poate facilita cu un volum mic de condensator nu ia înălțime.
Notă② : CD / DVD / PHONO / AUX-un total de 4 grupuri de intrare mark și tub cu LED-uri în funcție de ajustare a șasiului scară.
Notă③ : comutatorul de pe bord poate alege treapta (2-4 fișier opțional), dacă ai pierdut Loi mama neglijent strica pe tarabe, vă rugăm să se ocupe de mânerul de pe număr mic de digital poziția pad filmul corectează-l înapoi.
Doar deșurubați române, mama poate vedea stand garnitura, garnitura pe gaură mică pe stand gaura număr poate fi introdus.
Notă④ : placa poate fi selectat dintr-un grup de patru intrare ca o ieșire, cunoscut sub numele de 4 electorale 1. Puteți fi, de asemenea, folosit pentru a inversa aplicației, care este, 1 electorale 4.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
012155
is_customized:
Yes
Sursa De Alimentare:
DC
Nume De Brand:
diymore
Utilizare:
Scop General
Tensiune:
12-18V
Teoria:
4-Canal De Asamblat Releu
OEM:
diymore

Poate îți place și tu