.

.

2 inch placaj unghi de fugă roți cu frână roți roată pivotantă copil pat roți

2 inch placaj unghi de fugă roți cu frână roți roată pivotantă copil pat roți

RON 70.00
RON 78.44
-11 %

În stoc
En la tienda


[Name] : Dosar de Bord Rotunde ( Clip 20 mm placă )
[Model] : 2 cm
Culoare : Negru
[ Funcția] : cu frână
[Textura] : purta plastic
Notă : Nevrednic șuruburi
Despre Poze
Vom încerca cumpărături on-line total în original, dar de unghiuri de lumină și situații diferite irezistibil influența diferențelor în computer display , culoare este inevitabilă, aceasta sensibile cumpărători, vă rugăm să ia în considerare cu atenție , culoarea nu este un motiv pentru diferența de evaluare , dacă nu un pic de uniformă, nu un defect , dar nu va afecta aspectul și de performanță , hardware în supraviețuirea proces va produce în mod inevitabil unele defecte, statul a introdus o clasificare a standardelor, care detaliază măsura permisă autentic defecte , ieftine interes poate de Căutare Hardware standardele de clasificare inspecție , autentică nu înseamnă absolut perfect dacă mintea cu atenție împușcat .
Despre Express
Nostru default curier tact , Shen Tong, nu a putut ajunge la zone îndepărtate , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți .
Listă de verificare : se completează în data de transportul de noapte pe Taobao numărul facturii , cumparatorul poate fi găsit , pentru a vedea dacă metoda de livrare este după cum urmează : Taobao , etc. în cont , faceți clic pe "My Taobao" În pagina care se deschide, faceți clic pe stânga "Cumpărătorii au copii" , a Constatat că tranzacția fi găsit , puteți vedea starea tranzacției și numărul facturii .
Despre transport
În scopul de a proteja interesele de tine și de mine și de un serviciu mai bun, vă rugăm să citiți cu atenție
A : după primirea vă rugăm să verificați în fața curier baby, baby deteriorat, omisiuni, greșit , accesorii lipsă, vă rugăm să primiți bunurile în Termen de 24 de ore de la telefon și să ne contactați imediat , ne va fi responsabil pentru produs în cele din urmă .
Doi : Dacă nu ați verificat sau când avionul curier 24 de Feedback-ul de comori există în termen de ore de probleme să fie returnate, de transport de marfă de întoarcere suportat de către dumneavoastră, ne poartă de marfă problemă , vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin !
Despre Customer Service
Avem profesionale client service , vânzări profesionale , nu numai de a cumpăra produsele noastre , si ne exprimam pentru a vă aduce o experiență plăcută la cumpărături , magazin pentru servicii dedicate !
Descriere Vanzare
7 Zile De Returnare
Aveți nevoie pentru a asigura returnarea bunurilor nu a fost folosit și nu afectează noastră de-a doua vânzare .

Caracteristici cheie

DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Tip:
Slide
Tip:
Mobilier Caster

Poate îți place și tu