.

.

Tracer 3215BN 30A MPPT Controler de Încărcare Solar 12V/24V Auto Panou Solar de Încărcare a Bateriei de Reglementare cu EBOX-WIFI și MT50 Metru

Tracer 3215BN 30A MPPT Controler de Încărcare Solar 12V/24V Auto Panou Solar de Încărcare a Bateriei de Reglementare cu EBOX-WIFI și MT50 Metru

RON 753.20

În stoc
En la tienda

Tracer 3215 BN 30 A MPPT Controler de Încărcare Solar 12 V/24 V Auto Panou Solar de Încărcare a Bateriei de Reglementare cu EBOX-WIFI și MT50 Metru
>>Prezentare generală
Vă mulțumesc pentru selectarea Tracer-BN serie operator, care reprezintă o tehnologie avansată de compania noastra. Marcare-BN serie controller este pentru off-grid sistemul solar și control încărcare și descărcare a bateriei. Controlerul dispune de un inteligent de urmărire algoritm care maximizează energia de sisteme FOTOVOLTAICE solare module(s) și a încărca bateria. În același timp, de joasă tensiune funcția de deconectare (LVD) va preveni bateria de supra-descarcare.
De încărcare a bateriei procesul a fost optimizat pentru viață a bateriei și îmbunătățirea performanței sistemului. Cuprinzătoare de auto-diagnosticare si functiile de protectie poate preveni daune de instalare greșelile sau defectele din sistem. În plus, Tracer-BN serie controller are o interfata RJ45 pentru a permite comunicarea cu alte accesorii.
MT50 este un opțional contoarelor de la distanță pentru a monitoriza și program EPsolar controller, compatibil cu : LS-B, E-BP,VS-BN, Tracer-BN,Tracer-O, e Tracer, i Tracer.
e Box-WIFI-01 este un fel de serial server care poate face companiei noastre controler solar și invertor fi cu wifi funcția de comunicare, și să efectueze monitorizare wireless, setările parametrilor, etc. pentru sistem doar prin cooperarea cu APLICATIE de telefon mobil. Plug and play, simplu și convenabil set, ea are multe caracteristici excelente.
>>Caracteristici
Tracer 3215 BN
1 2 V/24 V automată a identifica sau definite de utilizator tensiune de lucru.
Disipare a căldurii excelent. Folosind integrarea aluminiu turnat radiator shell, controlerul poate fi de răcire naturală.
Avansate urmărirea punctului de putere maximă tehnologie pentru a optimiza utilizarea sistemului solar. Vârf eficiența de conversie este la fel de mare ca 98%.
Blocare DEPUTATUL punct de repede și operatorul oferă cea mai mare industrie de urmărire eficiență de 99%.
Utilizate pe scară largă, automat recunoscut de zi sau de noapte.
Mai multe încărca metode sunt suportate de convenabil pentru diferite cererii.
Suport 4 opțiuni de tarifare : Sigilat, Gel, Inundat și definite de Utilizator.
Adoptarea de compensare a temperaturii și corectarea încărcarea și descărcarea automat parametrii, îmbunătățind durata de viață a bateriei.
Protecție : peste temperatura, peste încărcare, PV și de încărcare scurt, PV (baterie), venerat, peste protecție de curent.
Puterea reală convenabil și funcția de înregistrare face plăcerea să verificați datum în fiecare zi, în fiecare lună și în fiecare an.

Caracteristici cheie

Cerere:
Controler De Iluminat,Sistem Solar, Controler,Termice Controler,Controler Încărcător
Curent Maxim:
30A
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
Tracer 3215BN++MT50+WIFI
Nume De Brand:
EPever
Tensiune Nominală:
12V/24V
Model:
Tracer 3215BN++MT50+WIFI
Nominală Tensiune De Sistem:
12/24V auto
Nominală curent baterie:
30A
Sarcină nominală curent:
20A
dimensiune:
280.7 mm x 159.7 mm x 60mm
Montaj dimensiune:
Detaliu din desen cu dimensiuni
Cablu De Alimentare:
16mm2
Greutate:
2.3kg
Umiditate:
cabina:
IP30

Poate îți place și tu