.

.

Fibra de Carbon de Ulei Combustibil Gaz Capac Decal Autocolant Protector Pentru BWM R1200RT R1200GS ADV R1200ST K1200S R RS F650CS R1150R

Fibra de Carbon de Ulei Combustibil Gaz Capac Decal Autocolant Protector Pentru BWM R1200RT R1200GS ADV R1200ST K1200S R RS F650CS R1150R

RON 47.00
RON 52.00
-10 %

În stoc
En la tienda


Stare : 100% De Brand Nou
Ușor de instalat .
Se Potrivesc Pentru :
R1200 RT 05-09
R1200 GS / ADV 04-07
R1200 ST 05-08
K1200 S / R / RS / GT / LT TOATE
F650 CS / GS / TOATE
R1150 R / RT / GS / ADV TOATE
Nu Cumpara Daca nu Confirma, Le Puteți Folosi, Doar Cere-Ne Pentru Desen Detaliat Pentru a Verifica Dacă Acestea Se potrivesc.
Veți Primi Elementul Fel Ca La Poze. Poate Unele Diferențe Privind Culoarea Ca Lumină În Timpul Fotografierii.
Taxe De Import, Impozite Și Taxe Nu Sunt Incluse În Preț Articol, Înseamnă Compania De Transport Maritim Va Percepe Aceste Taxe De La Tine, Dacă Doriți Să Obțineți Elementele
Timp De Transport Maritim, După Cum Urmează :
Poate Vor Exista Unele Întârzieri Ca Compania De Transport Maritim Sau Vamale, Dorim Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru A Deschide Disputs Ca Nu Este Greseala Noastra
Când Selectați În Funcție De Către Exprima, Uneori, Nu Vom Posta Curier Ați Selectat-O, Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Clearance-Ul Vamale, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Cel Mai Rapid.
Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.
Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun.
Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim .
Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).
Ca bunul nostru cumpărător, doresc ne pot da feedback-ul pozitiv după ce primiți produsele noastre de înaltă calitate. Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.
Am arătat timp de livrare către clienți, astfel încât nu ne lăsa feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, aceasta este cauzată de compania de transport maritim.
Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 12 ore. Nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință , încredere în noi și ne e-mail direct , toate problemele pot fi rezolvate.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
JFGRACING
Element De Lungime:
6cm
Lățime Produs:
6cm
Înălțime Element:
6cm
Articol Greutate:
0.2kg
Caracteristici Speciale:
Autocolant
Tip De Element:
Stickere Si Autocolante

Poate îți place și tu