.

.

2 DN50 Sanitare Pneumatice Rapidă Supapă cu Bilă

2 DN50 Sanitare Pneumatice Rapidă Supapă cu Bilă

RON 240.00

În stoc
En la tienda

2" DN50 Sanitare Pneumatice Rapidă Supapă cu Bilă
CUMPĂRĂTORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU TOATE COSTURILE DE LIVRARE ȘI MANIPULARE, COSTURILE. COSTURILE DE TRANSPORT SUNT DETERMINATE DE LOCUL DE CUMPĂRĂTOR ȘI GREUTATEA OBIECTULUI VÂNDUT.
DE TRANSPORT NU VA AVEA LOC PÂNĂ CÂND PLATA ESTE PRIMITĂ.
ATENȚIE CUMPĂRĂTORII INTERNAȚIONALE : VĂ RUGĂM SĂ FURNIZAȚI UN NUMĂR DE TELEFON ȘI ADRESA DE LIVRARE ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEM OBȚINE ELEMENTUL LIVRAT LA TINE. NU UITA DESPRE ORICE ALTE
TAXELE CARE SUNT PERCEPUTE DE CĂTRE TRANSPORTATOR. ACEST LUCRU ESTE CEVA CE NU PUTEM CONTROLA ȘI ESTE UN COST SUPLIMENTAR PENTRU TRANSPORT.
VA VOM RETURNA BANII ÎN CAZUL ÎN CARE ELEMENTUL PRIMIȚI NU FUNCȚIONEAZĂ DELOC, DACĂ NU A FOST LISTAT CA FIIND "PIESE" SAU "NU SUNT ÎN STARE DE LUCRU."
CUMPĂRĂTORUL VA FI RESPONSABIL PENTRU TOATE RETUR TAXELE DE TRANSPORT MARITIM. ODATĂ CE ELEMENTUL ESTE PRIMIT LA SEDIUL NOSTRU VOM EMITE O RAMBURSARE.
ELEMENTELE TREBUIE SĂ FIE RETURNATE ÎN TERMEN DE 14 ZILE DE LA DATA LA CARE A FOST LIVRAT CUMPĂRĂTORULUI.
SATISFACTIA CLIENTULUI ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI. VĂ RUGĂM SĂ NU EZITAȚI SĂ NE TRIMITEȚI UN E-MAIL SAU UN MESAJ PRIN INTERMEDIUL EBAY CU ORICE ÎNTREBĂRI, COMENTARII, SAU NELĂMURIRI.
CUMPĂRĂTORI : VERIFICA FEEDBACK-UL NOSTRU ȘI DE A LICITA CU INCREDERE. NU VOM LĂSA FEEDBACK-UL PENTRU CUMPĂRĂTORI, PÂNĂ VOM PRIMI FEEDBACK-UL. AR TREBUI O PROBLEMĂ SĂ APARĂ, VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI
NE ÎNAINTE DE A PĂRĂSI FEEDBACK NEUTRU SAU NEGATIV; ACEST LUCRU NE VA PERMITE SĂ LUCREZE CU CUMPĂRĂTORUL PENTRU A REZOLVA ORICE PROBLEME.
FI SIGUR DE A NE ADĂUGA LA LISTA DE FAVORITE ȘI A VERIFICA AFARĂ NOASTRE DE ALTE OBIECTE!
Vă mulțumesc pentru uita la lista noastră!
Tu esti bun venit pentru a viziona alte elemente pe care le vinde. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să întrebați - suntem întotdeauna fericit să răspundă la întrebările dumneavoastră.

Caracteristici cheie

Caietul de sarcini:
DN50
Presiune:
Presiune Medie
Temperatura de mass-Media:
temperatură ridicată
putere:
pneumatice
Mass-Media:
Apa
Nume De Brand:
joto supapa & pompa
Tip Filet:
G
Structura:
Mingea
Numărul De Model:
SMS
Modul De Acționare:
Fără Manuale Și Instrucțiuni
Standard sau Non-standard:
Standard
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Material:
Din oțel inoxidabil 304

Poate îți place și tu