.

.

De înlocuire de 5 inch touch screen 118*70mm cu patru fire, ecran tactil, rezistenta original universal ecran panoul de YCG-R5.0-221A

De înlocuire de 5 inch touch screen 118*70mm cu patru fire, ecran tactil, rezistenta original universal ecran panoul de YCG-R5.0-221A

RON 37.00
RON 40.00
-7 %

În stoc
En la tienda


De înlocuire de 5 inch touch screen 118*70mm cu patru fire, ecran tactil, rezistenta original universal ecran panoul de YCG-R5.0-221 A
Descriere Produs
Atunci când achiziționați mai mult de un articol, vă rugăm să adăugați-le la cosul de cumparaturi pentru a beneficia de reducere.(nevoie de contact agent de vanzari)
După ce face o comanda (sub multe tipuri de culori),vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi ,informându-ne ce culoare ai nevoie. Multumesc
Bine ati venit la S. Mita Internaționale magazin online
Deoarece este nevoie de aproximativ 25-45days sau mai mult prin China Post e-Mail, și, de asemenea, nu pot găsi detalii de transport maritim de informatii de pe Web, vă rugăm să nu deschideți un litigiu, până să ne contactați. Daca sunt urgente,atunci vă rugăm să alegeți DHL sau alte express! Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles!
Articole nota : Foarte important pentru tine!
Vom marca articole ca "Probă" sau "Cadou" cu mai mică valoarea produsului, astfel încât pentru a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau SARITURI sau alte Taxe de Import.
Garanție Termeni Si Politica De Returnare :
Nu avem dotare o Garanție pentru aceste bunuri
1. Despre lipsă/piese defecte, vă rugăm să ne anunțați, nu mai târziu de 7 zile după ce primiți element și vom aranja re-expediere a elementului.
2. Cumpărătorul trebuie să ne e-mail pentru schimb de notificare înainte de a se întoarce articol, cumpărătorul va suporta transportul si manipularea taxă și elementul trebuie, de asemenea,
3 .Fie în cutie și pachet foarte bine atunci când se întorc de la elemente.
4. Dacă Prezinte litigiu, fotografia trebuie să cu ușor de rupt autocolant, care au sigla companiei ( S. MITA )
Toate piesele vor fi testate înainte de livrare ,nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de neprofesionist funcționare.
Rambursarea va fi facuta de indata ce vom obține piese de schimb, taxa de Transport este nerambursabil. Retrimiterea taxa va fi plătită de către cumpărător.
Transport & Manipulare :
*Produsele vor fi trimise în termen de 2-5 zile lucrătoare, după confirmarea de Plată.
1. Expediem produsele prin China post airmail/HK Post Mail . Timpul de livrare este de aprox. 7 - 25 de zile lucrătoare pentru cele mai SUA / marea BRITANIE / AU destinații.
2. Noi nu suntem responsabili pentru transport timp de tranzit. Aceste informații sunt furnizate de către transportator și exclude sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale. Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în perioadele sau în condițiile meteo-climatice.

Caracteristici cheie

Tip De Produs:
Panoul LCD Combo
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Rezistența Ecran
Nume De Brand:
SMITATECH
Dimensiunea Ecranului:
Numărul De Model:
5 inch touch screen YCG-R5.0-221A 118*70mm

Poate îți place și tu