.

.

Nou Pentru 10.1 Denver TAQ-10122 TAQ 10122 Tabletă cu ecran tactil panoul tactil digitizer sticla Înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit

Nou Pentru 10.1 Denver TAQ-10122 TAQ 10122 Tabletă cu ecran tactil panoul tactil digitizer sticla Înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit

RON 66.52

În stoc
En la tienda


Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran.
Pentru că există diferite ecran cablu de conectare pentru același model.
Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.
Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere. Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.
Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.
Dacă nu, ne trimite la întâmplare.
Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.
cea pe care am trimis care cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,dar una ai primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Caracteristici cheie

culoare:
Alb, Negru
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Dimensiunea Ecranului:
10~13 Inch
Numărul De Model:
Pentru Denver TAB-10122 TAQ 10122 TAQ10122
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Nume De Brand:
witblue
Tip:
Denver TAQ-10122 touchscreen

Poate îți place și tu