.

.

Witblue Noul ecran Tactil De 7 Wolder MiTab IOWA Tableta panou de ecran tactil Digitizer Sticla Înlocuirea Senzorului de

Witblue Noul ecran Tactil De 7 Wolder MiTab IOWA Tableta panou de ecran tactil Digitizer Sticla Înlocuirea Senzorului de

RON 47.20

În stoc
En la tienda


Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran.
Pentru că există unele Telefoane/tablete cu ecrane de diferite conector cablu pentru același model.
Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.
Pentru Cablu de cod, vă rugăm să verificați dacă originalul prin cablu cu ecran codul este aceeași ca la lista daca se vinde cu cablu de cod înainte de cumpărare.
Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere. Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.
Pachet : 1 negru ecran tactil
Noul ecran tactil poate nu au logo-ul de pe panou. dacă nu puteți accepta asta, vă rugăm să nu-l cumpere.
Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.
cea pe care am trimis care cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,dar una ai primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
Wolder MiTab IOWA
Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Nume De Brand:
witblue
Tip:
Wolder MiTab IOWA Touchscreen
munca:
Wolder MiTab IOWA

Poate îți place și tu