.

.

Pentru Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3 Easyacc Magnetic din Piele de Caz 6 inch E-Book Stand Capacul Inteligent de Somn/Wake Auto de vânzare fierbinte

Pentru Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3 Easyacc Magnetic din Piele de Caz 6 inch E-Book Stand Capacul Inteligent de Somn/Wake Auto de vânzare fierbinte

RON 28.00
RON 39.92
-30 %

În stoc
En la tienda


Easyacc Caz pentru Amazon Kindle Paperwhite 1 2 3 Caz din Piele pentru Kindle Paperwhite 6 inch Comprimat Shell Cu Somn si se Trezesc
1.Exterior : Piele sintetica din poliuretan, rezistenta excelenta la uzura si foarte confortabil la atingere; Termen : Microfilma, senzație plăcută la atingere, protejează și menține ecranul curat.
2.Caracteristici Auto-sleep și wake-up - Permite ca aparatul să intre în modul de așteptare atunci când aproape și să fie gata de utilizare imediat atunci când îl deschideți.
3.Închidere magnetică - magnetic Puternic de închidere a face-vă că capacul închis bine pentru a proteja dispozitivul în timp ce într-un rucsac, geanta sau servieta cu shake.
4.O măsură menită doar pentru Amazon Kindle Paperwhite. Toate pozițiile din porturile și butoanele sunt tăiate la esporrerli; Lasă-acces complet la toate cheile / port USB.
5.Garanție pe viață : pentru orice problema găsit cu produsul de garanție, vă rugăm să contactați serviciul clienți Easy Acc pentru un înlocuitor.
Pls rețineți că Creion și i Pad nu sunt incluse
Calitate Material : PU piele-sintetic, care este cu bună rezistență la uzură. Nu vă faceți griji despre zgârieturi sau uzură pe piele caz. Locuințe ușoare din piele vă permite să transportați aparatul cu caz, fără adăugarea de mai mult în vrac și greutate. Facturare exacte : Design Funcțional; tăiate și cusute complimentoso pentru manopera rafinat; se taie cu atenție de-un ușor-de-noi porturi. Design funcție umanizat : funcția de culcare si se trezesc permiteți ca dispozitivul să intre în modul de așteptare atunci când aproape și să fie gata de utilizare imediat atunci când îl deschideți. Acest design a evita în mod constant de cotitură on / off dispozitiv. Doar închide și se deschide capacul, de a salva mai mult de energie și de a proteja butonul de alimentare. Închidere magnetică face-vă că capacul închis bine pentru a proteja dispozitivul în timp ce într-un rucsac, geanta sau servieta cu shake Ușor de transportat - slim case și ușor, este ușor de transportat cu dispozitivul într-o geantă.
Ultra Slim
Se potrivesc Perfect și activați dispozitivul sub o protecție completă.
Făcut pentru Kindle Paperwhite
Activați dispozitivul sub o protecție completă. Vă rugăm să rețineți : nu se Poate folosi pentru Kindle 167ppi cu built-in lumina.
Auto Culcare si se Trezesc Caracteristică
A face dispozitivul tău merge la culcare după ce închideți-l și instantaneu starea de veghe până când ați deschis-o gata de utilizare. Economisi mai multă putere.

Caracteristici cheie

Caracteristică:
Moale,rezistent la Șocuri,rezistență Picătură,rezistent la apa,Greu,Anti-Praf
Model Tip:
Solid
Numărul De Model:
Caz pentru Amazon Kindle Paperwhite 1 2 3
Lungime:
20.6cm
Aplicarea Dimensiune Laptop:
6
Pachet:
Da
Lățime:
14cm
Tip:
Coajă De Protecție/Piele
Compatibil Marca:
Pentru Amazon Kindle
Nume De Brand:
Easyacc
Modelul De Compatibilitate:
Caz pentru Amazon Kindle Paperwhite 1 2 3
Material:
piele
Stil:
Casual
Caracteristici 1:
Caracteristici 2:
Caracteristici 3:
Caracteristici 4:
Material:
De înaltă Calitate din Piele PU + PC
culoare:
negru/albastru

Poate îți place și tu