.

.

Conștient Magic Episodul 3 Fugit cu Roz și Andrew Gerard-magic

Conștient Magic Episodul 3 Fugit cu Roz și Andrew Gerard-magic

RON 23.92

În stoc
En la tienda


Conștient Magic Episodul 3 (Precizie, taci dracului din gură, Formula și o Cameră Albă), cu Alergat Roz și Andrew
Demo : http : //www.penguinmagic.com/p/S22887
"Când văd Fugit sau Andrew numele pe un produs, vreau imediat să-l învețe, pentru că știu că o să fie bine gândit și, mai presus de toate, un real-lume de minuni. A auzit a Fugit și AG s-au alăturat o serie de produse mi-a luat foarte entuziasmat. Comanda mea este ca ar trebui sa fi a ta! Rutina lor, metode, terenuri, și sfaturi sunt perfecte. Cand oameni ca această ofertă să împărtășească gândurile lor, eu unul nu pot să aștept pentru a asculta!"
- Peter Nardi
"Probabil cel MAI bun proiect l-am văzut în câmpul de mentalism. Nu mumbo-jumbo B#@%T - aceasta este lucruri reale. Nu se poate aștepta pentru restul seriei - un schimbător de joc!"
- Paul Romhany - Editor DISPĂREA MAGIC REVISTA
"Nu numai ca sunt efecte puternice, dar îmi place mai ales dialogul dintre aceste două. Și, intuiții și subtilitățile ei da sunt de neprețuit."
- Haim Goldenberg
"Gerard a fost cea mai mare influență asupra carierei mele profesionale la data de."
- Keith Barry
Cu mai mult de două decenii de crearea și efectuarea de magie, și producerea de magie pe TV, a Fugit și Andrew stai jos pentru prima dată și să se discute deschis și dezvăluie abordarea lor la efectuarea magie și mentalism în medii de zi cu zi.
În această serie, a Fugit și Andrew își dezvăluie du-te-la rutine pe care le exercită în viața reală casual situații, cum ar fi baruri, petreceri casa, și pe stradă. Nu numai că au învățat noi efecte, dar ar rupe-le în jos, discutând despre procesul lor creativ și să dea o perspectivă care va ajuta la a face cu magia de a crea chiar mai bine.
"Misiunea noastră cu Conștiente de Magie este de a ridica arta de magie, prin abilitarea interpret pentru a avea o perspectivă mai adânc în procesul de creare, performante, și chiar de gândire despre magie la un nou nivel."
În acest Episod
Precizie
Interpret locuri, două proiecte de lege pe masă împreună cu un sfert. Spectatorul este rugat să se rotească trimestru pe masă și să-și amintească de care parte aterizează cu fața în sus. Spectatorul locuri magicianul portofelul pe trimestru, astfel încât acesta este complet ascuns. Apoi, spectator este rugat să ascundă un proiect de lege în fiecare mână. Toate acest lucru este făcut în timp ce interpretul s-a întors cu spatele. Atunci când interpret se transformă în jurul valorii de, executantul va ști locația de fiecare proiect de lege și care parte a monedei aterizat cu fața în sus.

Caracteristici cheie

Gen:
Unisex
Performanța Forma:
Close-up Magic
Caracteristici:
Incepator,Invata,Magicieni,Cu Dvd,Stradă,Cale De Dispariție,Plutitoare,Intermitent,Profesionale,De Etapă,În Creștere,Ușor De A Face
Numărul De Model:
5555
Tip:
card
Este Instrucțiuni Inclus:
Da
Dimensiune:
One Size
Material:
Metal
Nume De Brand:
ZXZ
Intervalul De Vârstă:
Adulti
Type1:
Trucuri Magice
Type2:
close up magic
type3:
recuzită magie
type4:
carte de magie

Poate îți place și tu